€0,00
Aanbieding

Art prints - Muse set - zwevend inlijsten in zwarte Box Line lijsten

Complete art print set - Muse's van Jennifer Paxton Parker- prints gemaakt op foto art paper en geplakt op zuurvrij karton en zwevend ingelijst. Deze art set wordt ingelijst in 40 x 50 cm lijsten en ophang klaar bij je geleverd.
Direct bestellen
€219,90 €189,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting

Productinformatie

In het werk van Jennifer Paxton Parker zien we een geabstraheerd vrouwelijk naakt. Dat opgebouwd is uit een simplistische lijnen. Het zwart-wit zorgt voor een rustige en moderne uitstraling. Terwijl de schetsmatige lijnen het geheel een zacht uiterlijk geven. Een minimalistische tekening past in ieder interieur. Op dit moment zijn deze ook erg populair omdat ze zo veelzijdig zijn. 


Wij bieden haar werken Muse I en Muse II op een bijzondere wijze ingelijst als art print set aan.  
De werken worden ingelijst doormiddel van een zwevende inlijsting, dit is dus zonder passe-partout. Op deze manier krijgt het werk een driedimensionaal effect. Het werk wordt geplakt op een zuurvrije kartonnen plaat en vervolgens maken we het "zwevend" door het op 5 mm foam te monteren en vervolgens op een witte achtergrond (super wit zuurvrij karton) in een Premium Box Line zwart 40 bij 50 centimeter in te lijsten. De art prints zelf zijn 30 x 40 cm groot waardoor er een mooie ruimte rondom het werk ontstaat en het lijkt te zweven. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!

Deze art print set bestaat uit Muse I en Muse II - ieder in het formaat 30 x 40 cm (lijst formaat 40 x 50 cm) - en kun je zowel bij elkaar of apart ophangen.

De werken printen we op foto art paper (230 grams satin) en worden daarna geplakt op zuurvrij karton (0,8 mm) zodat ze altijd mooi strak in de lijst blijven. Standaard zijn de werken ingelijst achter een helder float geslepen glasplaat. Optioneel is het mogelijk om voor museumglas (ontspiegeld glas waardoor er minder dan 1,2% reflectie is) te kiezen om nog meer kijkplezier te ervaren.

We leveren deze art set ophang klaar, dus ophangen en genieten maar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....