€0,00
Aanbieding

Meisje met de Parel - op canvas geprint en ingelijst in een baklijst

Het Meisje met de Parel van Johannes Vermeer is een fenomenaal portret, gemaakt in 1665. Wij hebben hier een prachtige inlijsting van gemaakt. Geprint op canvas en ingelijst in een Ambiance Line zwarte baklijst een hele mooie versiering van ieder interie
Direct bestellen
€89,90 €67,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Johannes Vermeer, Het meisje met de parel, 1665

Het schilderij is een zogenaamde tronie, een studie van een opvallend gezicht, een gelaatsuitdrukking of karakter. Rembrandt maakte dit genre in de 17e eeuw populair. Tronies werden in groten getale voor de open markt geproduceerd. Anders dan bij portretten waren de modellen vrijwel altijd anoniem. Net als Vermeers andere modellen heeft men het meisje nooit kunnen identificeren. Hoewel zijn oudste dochter Maria, die in die periode twaalf, dertien jaar oud was, als kandidaat wordt genoemd is daar geen enkel bewijs voor.

Wij hebben dit werk van het Rijksmuseum digitaal verkregen en bieden het nu aan in het formaat 40 x 50 cm op canvas geprint, opgespannen en ingelijst in een Ambiance Line zwarte baklijst.

Het canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Je hoeft alleen nog een haakje te verzorgen, we leveren het Meisje met de Parel ophangklaar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....