Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij een parttime Creatief adviseur (m/v) 22 - 32 uur per week

Voor onze showroom in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een parttime Creatief adviseur (m/v)

Ben je enthousiast, heb je iets met interieur, kunst of artprints en lijkt het jou leuk om onze klanten te adviseren? Zowel online, telefonisch als in onze showroom? Neem dan snel contact met ons op want we zijn op zoek naar een creatief adviseur (m/v) voor 22 tot 32 uur per week (in ieder geval op zaterdag en minimaal 1 á 2 doordeweekse dagen). Wellicht kun jij op korte termijn ons team versterken :-)

Omschrijving functie

In de rol van creatief adviseur bij De Lijsten Fabriek en Art2EXPO ben je actief betrokken bij het adviseren van onze klanten. Dit advies heeft betrekking op een in te lijsten werk (foto's, tekeningen, schilderijen, etc.) en wat hiervoor de best passende mogelijkheden zijn.

Tevens bieden we onze klanten de mogelijkheid om compleet ingelijste artprints bij ons aan te schaffen. We beschikken over circa 3.500 lijstprofielen en meer dan 30.000 artprints dus begrijpen we dat je even wegwijs gemaakt moet worden. Een goed gevoel voor compositie en kleur gebruik is dan wel mooi meegenomen. Tevens zul je de diverse producten onderhouden op onze website, facebook, instagram en pinterest, daarnaast verwerk je de bestellingen en verzorg wanneer nodig inlijst werkzaamheden.

In de loop der jaren heeft het merendeel van onze klanten (circa 50.000 inmiddels) ons online al weten te vinden. Dit houdt voor jouw rol als creatief adviseur in dat je ook klanten telefonisch, per mail  en via onze chatfunctie advies geeft en hun vragen beantwoordt.

Je werkt vanuit onze showroom in Nieuwegein, de werkdagen zijn in ieder geval op zaterdag en minimaal 1 á 2 dagen doordeweeks afhankelijk van je wensen en mogelijkheden kan dit uitgebreid worden.

Dus ben jij enthousiast en vind je het erg leuk om naar klanten te luisteren en hen te adviseren? Neem dan snel contact op voor deze, in onze ogen, erg leuke baan. We zien je sollicitatie en motivatie heel graag tegemoet. Je mag je sollicitatie inclusief motivatie richten aan Ronald Nolens ([email protected]). Voor vragen kun je ook telefonisch contact met hem opnemen (T 085-3030211).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x