Verzenden & retourneren

Verzendinformatie

De Lijsten Fabriek bezorgt je bestelling in geheel Nederland! Eventueel kun je ook de bestelling na productie afhalen in Nieuwegein (Utrecht) in onze showroom. Je bestelling wordt door onze eigen bezorg service afgegeven of door PostNL. De verzendkosten zijn gratis bij bestelling vanaf € 49,99 en levering in NL. Voor bestelling onder dit bedrag is de bijdrage in de verzendkosten op € 4,90 per bestelling.

De Lijsten Fabriek verzendt je lijsten en accessoires ook naar België! De verzendkosten bedragen in dit geval € 9,90. De verzending geschiedt rechtstreeks vanaf De Lijsten Fabriek. Wanneer je bestelling onze fabriek verlaat dan ontvang je per email hiervan een bevestiging met een track & trace code (bij een PostNL zending). Met deze code kun je online de bestelling volgen tot het moment van levering.

Levertijd van je bestelling

De meeste producten hebben een levertijd van 3 werkdagen na ontvangst van je betaling. Doordat je bestelling rechtstreeks in onze lijstenfabriek afgehandeld worden kunnen we eventuele afwijkingen m.b.t. de standaard levertijd snel bij je melden.
Je ontvangt altijd een bericht als wij af moeten wijken van de standaard levertijden. Heb je vragen over de levertijd van een bepaald product? Vraag het ons! We kunnen het vaak ter plekke nakijken, dan weet je direct waar je aan toe bent.

Spoed levering

Tevens hebben we een drietal lijsten die we binnen 24 uur kunnen versturen. Deze lijsten worden iedere dag geproduceerd waardoor we je bestelling snel gereed kunnen hebben en binnen 48 uur op werkdagen bij je thuis aanbieden. Je vindt deze wissellijsten hier

Retourzendingen


De lijsten die je besteld worden altijd speciaal voor jou geproduceerd, wissellijsten en lijsten laten zich nou eenmaal moeilijk meerdere malen transporteren en goed opslaan als voorraad. Een lijst blijft lang mooi als deze gebruikt wordt zoals deze gebruikt dient te worden, hangend aan de muur of eventueel staand met een daarvoor gemaakte staander. Meerdere malen transport en liggend of staand opslaan op een rand wordt de kwaliteit snel minder. Daarbij werken we met verschillende soorten glas waarbij de kans op schade hard toeneemt bij meerdere malen transport. Hierdoor is alleen een herroepingsrecht van toepassing wanneer het om fotolijsten uit het fotolijsten aanbod gaat t/m een maatvoering van 15 x 20 cm - de kosten van het retour zenden zijn hiervoor wel voor jou. De uitbetaling geschiedt binnen 5 werkdagen wanneer het product in nieuwstaat bij ons is binnengekomen. Bij twijfel over kleuren en materialen zou het een afweging kunnen zijn eerst een klein formaat te bestellen dat wel retour kan. Mocht je hierdoor tegen een probleem aanlopen dan vernemen we het graag van je en zullen we altijd met je meedenken bij het komen tot een oplossing die beide past.

Alle andere producten worden als maatwerk aangemaakt en kunnen niet door ons retour worden genomen en vallen hierdoor niet onder het herroepingsrecht. Mocht je twijfelen over een product en het graag willen zien voordat je het aanschaft, dat kan uiteraard, we nodigen je graag uit in de  Showroom van De Lijsten Fabriek te Nieuwegein. Hier laten we je graag alle mogelijkheden zien die we bieden m.b.t. de lijsten en inlijstingen. 

Beschadiging bij transport

Niets is zo vervelend wanneer het bestelde product beschadigd wordt geleverd. Lijsten zijn kwetsbare producten en worden om die reden met zorg door ons verpakt. Onze transporteurs is van deze kwetsbaarheid op de hoogte en behandelen onze en jouw pakketten dan ook met de bijbehorende zorg. Mocht het echter onverhoopt toch per ongeluk verkeerd gaan dan lossen we dit uiteraard snel voor je op. Bij een gebroken glasplaat zullen we er voor zorgen dat er een nieuwe plaat wordt toegezonden in een wissellijst zodat je daarmee de gebroken kunt vervangen. Frames worden, wanneer van toepassing, ook los toegezonden.

Het gebeurt zelden maar we willen je in ieder geval laten weten dat dit geen zorg voor jou hoeft te zijn en dat wij dit altijd naar wens oplossen!

Een eventuele schademelding kun je per mail doen o.v.v. je ordernummer en een foto van het pakket en het beschadigde deel. De schademelding dient binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons gemeld te zijn per mail.