Passe-partouts voor lijsten en wissellijsten

Sorteer op:

Fraaie Basic passe-partouts in de kleur white! Staat de gewenste afmeting er niet bij, we kunnen deze wel als maatwerk leveren. Houdt bij maatwerk er rekening mee dat de minimale rand van het passe-partout 3 cm dient te zijn.
€6,49
Fraaie Basic Passe-partouts in de kleur smooth black! Staat de gewenste afmeting er niet bij, we kunnen deze wel als maatwerk leveren. Houdt bij maatwerk er rekening mee dat de minimale rand van het passe-partout 3 cm dient te zijn.
€6,49
Fraaie Basic Passe partouts in de kleur very white! Staat de gewenste afmeting of binnenmaat er niet bij, we kunnen deze wel als maatwerk leveren. Neem hiervoor even contact met ons op.
€6,49

Passe-partouts voor iedere lijst.

De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk passe partouts voor de wissellijsten. Dit bekent dat wanneer je een bepaalde maat niet kunt terugvinden in ons assortiment dat je een aanvraag kunt plaatsen voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor een maatwerk passe partout. 

Geef bij een maatwerk aanvraag aan in welk formaat lijst je het passe-partout of de passe-partouts geleverd wenst te hebben en wat het formaat is van de in te lijsten poster. Wij hanteren minimaal 3 cm uit de rand als standaard voor een maatwerk passe partout. Uiteraard mag dit ook breder zijn.

Een aanvraag voor maatwerk passe partouts kun je doen via onze contactformulier of per email: [email protected].

Zoek lijsten en wissellijsten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x