€0,00

Excellent passe partouts geel met witte kern

Excellent Passe-partouts in de kleur geel met witte kern! Staat de gewenste afmeting er niet bij voer dan de gewenste binnenmaat in. Houdt bij afwijkingen van de binnenmaat er rekening mee dat de minimale rand van het passe-partout 3 cm dient te zijn.
Direct bestellen
€17,08 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 5% korting
  • Vanaf 10 stuks 7% korting
  • Vanaf 20 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 20% korting

Productinformatie

Fris geel passe-partout met een witte kern!

De gele voorzijde voldoet aan hoge eisen m.b.t. kleurechtheid. De zuurvrije witte kern is hout- en chloorvrij en is gebufferd. De achterzijde is gemaakt van hoogwaardig zuurvrij papier. De blijvend witte kern is 1,7 mm dik en wordt schuin ingesneden.

Alle Excellent passe-partouts worden op maat geleverd, het is hierdoor mogelijk om tegen een zeer geringe meerprijs een afwijkende maatvoering voor zowel de buitenzijde als uitsnede te laten samenstellen. Het maximale formaat waarin we deze passe-partout kunnen maken is 80 x 110 cm.

Los verzenden van passe-partouts is mogelijk t/m het formaat 70 x 100 cm - daarboven alleen mogelijk met een lijst van hetzelfde formaat. Dit is i.v.m. de kwetsbaarheid van het materiaal.

 

Benodigd formaat & binnenmaat
Een passe-partout bestel je in hetzelfde formaat als de (inlijst)maat van de lijst. Bijvoorbeeld een 40 x 50 cm (in)lijstformaat heeft een passe-partout nodig van 40 x 50 cm, deze past dan precies.

De binnenmaat bepaal je door het formaat te nemen van je in te lijsten werk, bijvoorbeeld 30 x 40 cm en hier dan aan iedere zijde 5 mm vanaf te halen zodat de passe-partout het werk mooi overlapt. In dit geval dus 29 x 39 cm.

Mocht je een binnenmaat nodig hebben die afwijkt t.o.v. de binnenmaat die bij een passe-partout wordt vermeld dan kun je deze gewenste afwijkende binnenmaat opgeven. Hier is geen meerprijs aan verbonden.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....