Over De Lijstenfabriek

Leuk dat je onze website bezoekt, bedankt!

 

tevreden klanten lijstenfabriekHieronder leggen we je kort voor waarom onze klanten, ruim 50.000 particulieren en bedrijven, voor ons kiezen als het gaat om het leveren van wissellijsten, baklijsten, het inlijsten van certificaten, posters en canvas werken:

GRATIS verzending 
gratis verzending van lijstenVoor het zorgvuldig verpakken en verzenden van je bestelling brengen we € 4,90 in rekening bij bestellingen tot €49,99. Bestellingen van boven € 49,99 binnen Nederland worden kosteloos aan je verzonden. Wij werken met onze eigen bezorgdienst, Van Opzeeland en PostNL. Het voordeel hiervan is dat de pakketten met de hand behandeld worden en de kans dat er een beschadiging optreed veel kleiner is. Mocht er echter onverhoopt wat verkeerd gaan tijdens het transport dan zullen we er uiteraard voor zorgen dat het snel en goed wordt opgelost.
Voor de verzending naar België brengen we € 9,90 in rekening. 

Levertijden
lijsten met de hand samengesteldAl onze lijsten worden pas na bestelling geproduceerd. Dat heeft voor jou als groot voordeel dat de lijsten niet op een ongewenste wijze opgeslagen zijn geweest dan wel extra transport hebben gehad. Lijsten zijn namelijk gemaakt om te hangen waardoor ze alleen belast worden vanuit het achterpaneel waarop een kabelset of ophangogen ziten. Het liggend of staand opslaan van lijsten gaat ten koste van de kwaliteit en daarmee het plezier van je lijsten. Normaliter produceren en verzenden we binnen 48 uur (op werkdagen), nadat je de bestelling hebt geplaatst en betaald.

Spoed levering
lijsten snelle levertijdDe zilver en zwart kleurige B-Line aluminium wissellijsten worden iedere ochtend geproduceerd. Ook de aluminium wissellijst uit de D-Line serie wordt dagelijks geproduceerd en verzonden. Al onze Pro Line wissellijsten (zowel de smalle als de XL versie) worden praktisch alle dagen geproduceerd (behalve op vrijdag). Door onze strakke planning is het mogelijk deze lijsten extra scherp geprijsd aan te bieden in de opgegeven formaten. Ook de houten wissellijsten uit de Ambiance Line en de baklijsten uit deze lijn worden binnen 24 uur verzonden. Wanneer je deze lijsten besteld worden ze binnen 24 uur geproduceerd, verpakt en verzonden zodat je deze binnen 48 uur na bestelling ontvangt. 

Staffelkorting
staffel korting lijstenVanaf afname van 3 tot 10 dezelfde wissellijsten of baklijsten, in dezelfde maatvoering en kleur ontvang je bij veel van onze lijsten een staffelkorting. De kortingpercentages zijn opgenomen bij de wissellijsten en kunnen oplopen tot wel 25%.

Keuze voorzetplaat wissellijsten
glas en anti reflectie glas in lijstenBij al onze wissellijsten kun je een keuze maken uit het type voorzetplaat dat je wilt. We hebben de verschillen hieronder opgenomen:
Helder float geslepen glas - 2 mm dik helder float geslepen glas laat maximaal licht door en is onze standaard voorzetplaat
Reflex Control - 1 mm dik polystyreen met een heldere en een anti reflectie zijde waardoor de lijst in prakstich alle omstandigheden is te gebruiken. Materiaal laat wel iets minder licht en daarmee kleur door maar is minder gevoelig voor breuk en veel lichter dan glas.
Anti reflectie glas - 2 mm dik glas dat aan 1 zijde een anti reflectie laag heeft waardoor het veel minder last heeft van invallend direct en indirect licht. Materiaal laat iets meer kleur door dan het Reflex Control.
Museumglas AR70 - 2 mm dik glas dat slechts 1,2% reflectie kent en het ingelijste werk voor 70% beschermd tegen UV stralen.

Baklijsten
Onze baklijsten worden veel gekozen door klanten die een opgespannen canvas werk of schilderij willen inlijsten. Een baklijst heeft geen achterpaneel of voorzetplaat, je kunt het werk er zelf in monteren (met schroefjes of spijkertjes - bij schroeven wel even licht voorboren). 

Print & inlijstservice
poster en canvas inlijstenSteeds vaker printen wij voor onze klanten de certificaten, posters of affiches. Naast het printen, we hebben keuze uit een tweetal verschillende poster afdrukken, lijsten we deze ook in. Inlijsten geschiedt los in de lijst tenzij er bij de lijst en de poster ook een passe-partout wordt besteld, dan wordt de inlijsting op de randen geplakt. Kortom, je ontvangt altijd een direct op te hangen of kado te geven inlijsting! Ook voor canvas!

Vakmanschap en maatwerk
maatwerk lijstenVoor veel klanten leveren wij al jaren maatwerk lijsten. Deze worden speciaal op aanvraag gemaakt of via onze website besteld. Wij leveren onze wissellijsten als maatwerk, deze kun je aanvraag via [email protected] , geef hierbij het formaat aan van het in te lijsten werk, het type lijst, de kleur en voorzetplaat. Wij zorgen ervoor dat je dan een vrijblijvend voorstel ontvangt.

Showroom
Lijsten winkel - experience storeOm onze klanten nog beter te kunnen informeren en daadwerkelijk producten te kunnen laten ervaren hebben we onze showroom geopend. Hier kun je met al je vragen omtrent lijsten en wanddecoraties terecht. Veel producten hebben we daar als voorbeeld in huis zodat je deze ook daadwerkelijk kunt zien en voelen. Gevestigd op een praktische locatie in het centrum van Nederland (Nieuwegein, slechts 700 meter van de A12). Meer informatie, adresgegevens en openingstijden, kijk hier verder.

Heb je meer vragen dan vindt je in onze klantenservice pagina veel antwoorden maar ook onze contactgegevens.