Over De Lijsten Fabriek

Leuk dat je onze website bezoekt, bedankt!


tevreden klanten lijstenfabriekHieronder leggen we je kort voor waarom onze klanten, ruim 26.000 particulieren en bedrijven, voor ons kiezen als het gaat om het leveren van wissellijsten, baklijsten, het inlijsten van certificaten, posters en canvas werken:

GRATIS verzending 

gratis verzending van lijstenVoor het zorgvuldig verpakken en verzenden van je bestelling brengen we € 4,90 in rekening bij bestellingen tot €39,99. Bestellingen van boven € 39,99 binnen Nederland worden kosteloos aan je verzonden. Wij werken met onze eigen bezorgdienst en die van Nedpak. Het voordeel hiervan is dat de pakketten met de hand behandeld worden en de kans dat er een beschadiging optreed veel kleiner is. Mocht er echter onverhoopt wat verkeerd gaan tijdens het transport dan zullen we er uiteraard voor zorgen dat het snel en goed wordt opgelost.
De verzendkosten van alle maatwerk lijsten en producten via www.voordeliginlijsten.nl bedragen € 9,90 en zijn vanaf € 300,- kosteloos.  

Levertijden
lijsten met de hand samengesteldAl onze lijsten worden pas na bestelling geproduceerd. Dat heeft voor jou als groot voordeel dat de lijsten niet op een niet gewenste wijze opgeslagen zijn geweest. Lijsten zijn namelijk gemaakt om te hangen waardoor ze alleen belast worden vanuit het achterpaneel waarop een kabelset of ophangogen ziten. Het liggend of staand opslaan van lijsten gaat ten koste van de kwaliteit en daarmee het plezier van je lijsten. Normaliter ontvang je 5 werkdagen, nadat je de bestelling hebt gedaan en betaald, deze thuis of op bedrijf.

Spoed levering
lijsten snelle levertijdEr zijn 3 type lijsten die we iedere dag produceren en kunnen verzenden en dat zijn de wissellijst D-Line mat zilver met een helder float geslepen glazen voorzetplaat, de Business Small Line met glas en de Business XL Line met glas. Wanneer je deze lijsten besteld worden ze binnen 24 uur geproduceerd, verpakt en verzonden zodat je deze binnen 48 uur na bestelling ontvangt. Je vindt deze wissellijsten hier.

Staffelkorting
staffel korting lijstenVanaf afname van 5 dezelfde wissellijsten of baklijsten, in dezelfde maatvoering en kleur ontvang je bij veel van onze lijsten een staffelkorting. De kortingpercentages zijn opgenomen bij de wissellijsten en kunnen oplopen tot wel 20%.

Extra voordeel met onze spaarpunten
spaarpunten voor voordelige lijstenOm je als klant nog meer voordeel te bieden heeft De Lijsten Fabriek een zogenaamd spaarpunten systeem. Zo krijg je voor een aantal handelingen spaarpunten van ons die je kunt inwissellen voor echte euro's bij een aankoop. Zo krijg je spaarpunten als je een account aanmaakt, een bestelling plaatst en ons aanbeveelt. De spaarpunten worden automatisch aan jouw account gekoppeld en kun je op ieder gewenst moment bij een volgende aankoop inwissellen. Zo kun je extra voordelig lijsten en wanddecoraties aanschaffen. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op. 

Keuze voorzetplaat wissellijsten
glas en anti reflectie glas in lijstenBij al onze wissellijsten kun je een keuze maken uit het type voorzetplaat dat je wilt. We hebben de verschillen hieronder opgenomen:
Helder float geslepen glas - 2 mm dik helder float geslepen glas laat maximaal licht door en is onze standaard voorzetplaat
Reflex Control - 1 mm dik polystyreen met een heldere en een anti reflectie zijde waardoor de lijst in prakstich alle omstandigheden is te gebruiken. Materiaal laat wel iets minder licht en daarmee kleur door maar is minder gevoelig voor breuk en veel lichter dan glas.
Anti reflectie glas - 2 mm dik glas dat aan 1 zijde een anti reflectie laag heeft waardoor het veel minder last heeft van invallend direct en indirect licht. Materials laat iets meer kleur door dan het Reflex Control.

Baklijsten
Onze baklijsten worden veel gekozen door klanten die een opgespannen canvas werk of schilderij willen inlijsten. Een baklijst heeft geen achterpaneel of voorzetplaat, je kunt het werk er zelf in monteren (met schroefjes of spijkertjes - bij schroeven wel even licht voorboren). Standaard worden onze baklijsten geleverd met een ophangkabelset dat jezelf kunt monteren voor het ophangen van de baklijst.

Print & inlijstservice
poster en canvas inlijstenSteeds vaker printen wij voor onze klanten de certificaten, posters of affiches. Naast het printen, we hebben keuze uit een tweetal verschillende poster afdrukken, lijsten we deze ook in. Inlijsten geschiedt los in de lijst tenzij er bij de lijst en de poster ook een passe-partout wordt besteld, dan wordt de inlijsting op de randen geplakt. Kortom, je ontvangt altijd een direct op te hangen of kado te geven inlijsting! Ook voor canvas!

Vakmanschap en maatwerk
maatwerk lijstenc Wij zorgen ervoor dat je dan een vrijblijvend voorstel ontvangt. In ons menu de Vakwerk lijsten op maat vindt je onze overige maatwerk lijsten. Ongeacht de maatvoering betreffen dit altijd maatwerk lijsten. Wil je zelf direct de maatvoering invoeren en kijken hoe je eigen inlijsting eruit ziet? Bezoek dan onze maatwerk website VOORDELIG INLIJSTEN.

Showroom
Lijsten winkel - experience storeOm onze klanten nog beter te kunnen informeren en daadwerkelijk producten te kunnen laten ervaren hebben we onze showroom geopend. Hier kun je met al je vragen omtrent lijsten en wanddecoraties terecht. Veel producten hebben we daar als voorbeeld in huis zodat je deze ook daadwerkelijk kunt zien en voelen. Gevestigd op een praktische lokatie in het centrum van Nederland (Nieuwegein, slechst 700 meter van de A12) hopen we veel klanten te mogen ontvangen. Meer informatie, adresgegevens en openingstijden, kijk hier verder.

Heb je meer vragen dan vindt je in onze klantenservice pagina veel antwoorden maar ook onze contactgegevens. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x