Veelgestelde vragen bij De Lijstenfabriek

Veelgestelde vragen

1. Showroom - De Lijsten Fabriek
1.1 Hebben jullie ook een showroom?

Jazeker, wij hebben een showroom waar je alle 3.500 lijstprofielen kunt bekijken en vergelijken. Tevens vind je hier een breed aanbod aan ingelijste wanddecoratie. Je kunt hier praktisch al onze producten ervaren en we geven je graag advies. Onze creatief adviseurs heten je hier graag van harte welkom!

1.2 Waar is de showroom gevestigd?

Centraal in Nederland, ongeveer 700 meter vanaf de afrit aan de A12, in Nieuwegein tegen Utrecht aan.routebeschrijving de lijstenwinkel nieuwegein

Ons adres is:
De Lijstenfabriek B.V.
Grote Wade 38
3439 NS Nieuwegein

Telefoon: 085 - 30 30 211 

Voor een routebeschrijving kun je op de kaart klikken.

Bekijk hier onze openingstijden!

1.3 Wat zijn de openingstijden van de showroom?

Hieronder vind je onze openingstijden.

Openingstijden Showroom De Lijstenfabriek:

Maandag 12 - 17 uur
Dinsdag 10 - 17 uur
Woensdag 10 - 17 uur
Donderdag 10 - 17 uur
Vrijdag 10 - 17 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
1.4 Welke producten hebben jullie in de showroom?

Naast onze wissellijsten en baklijsten hebben we daar ook:

- groot assortiment schilderijlijsten, van modern tot klassiek (meer dan 3.500 soorten/kleuren)
- Barth Lijsten
- posters en canvas
- passe-partouts 
- textiel doeken
- ophangsystemen, ook met verlichting
- art prints op dibond en plexiglas
- kunstreproductie (Giclée)

Kortom, eigenlijk alles m.b.t. wanddecoratie! kom het vooral zelf bekijken, we stellen graag jou specifiek gewenste product samen.

2. Bestellen
2.1 Welke afmeting of maat lijst heb ik nodig?

De afmetingen die bij de lijsten zijn opgenomen betreffen de maat van je in te lijsten werk. Wanneer je bijvoorbeeld een afbeelding wilt inlijsten die precies 30 x 30 cm is dan moet je een lijst gebruiken met een afmeting van 30 x 30 cm. Houdt er wel rekening mee dat, afhankelijk van het gekozen lijst type, er een aantal millimeters aan de rand van de afbeelding wegvallen achter de lijstrand.

Mocht je toch twijfelen, neem gerust contact op 085 - 3030 211 of email: [email protected]

2.2 Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Bestellingen van lijsten worden in productie genomen direct na ontvangst van je betaling. Gemiddeld duurt het ongeveer 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling dat de lijst(en) aan je wordt verzonden tenzij bij het product nadrukkelijk anders wordt vermeldt.

Bij lijsten die afwijken van de standaard afmetingen hanteren we een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. Soms is het echter mogelijk dat dit op aanvraag kan worden bespoedigd.
2.3 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 4,90 voor bezorging in geheel Nederland. Bij een bestelling van meer dan € 49,99 is verzending geheel gratis. Eventueel kun je ook je bestelling afhalen op ons in de showroom in Nieuwegein. Wanneer je bestelling klaar staat ontvang je bericht en wordt er een afspraak gemaakt voor het afhalen.

De verzendkosten voor leveringen in België bedragen € 9,90 per bestelling.

Uitzondering op deze verzendkosten zijn de pakketten die vallen onder de grotere formaten (XL) bij lengtes groter dan 100 cm en lijsten groter dan 70 x 100 cm. De extra verzendkosten die van toepassing zijn worden indien van toepassing duidelijk vermeld.

Je bestelling wordt geseald en degelijk verpakt om beschadiging tegen te gaan. De verzending geschiedt altijd verzekerd waardoor bij eventuele schade deze altijd vervangen wordt.

2.4 Afhaaladres

Wanneer je er voor kiest om je bestelling bij ons op te halen dan kan dit in onze Showroom in Nieuwegein. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst dan ontvang je bericht wanneer deze klaar staat om opgehaald te worden. 

De Lijstenfabriek B.V. - Showroom
Grote Wade 38
3439 NS  NIEUWEGEIN

De openingstijden van de showroom zijn:

Maandag 12.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: GESLOTENHeb je nog vragen? Je bent van harte welkom of neem gerust even contact met ons op:

Email: [email protected]
Telefoon: 085 - 3030 211

3. Offerte aanvragen
3.1 Offerte maatwerk
Wanneer je het gewenste lijst formaat niet kunt vinden of naast standaard formaat lijsten nog een maat nodig hebt adviseren we je om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Dit kun je het gemakkelijkst doen door een email te sturen naar: [email protected]

Hierin dien je de volgende zaken op te nemen:
  • gewenste lijst (welk materiaal en welk type)
  • gewenste kleur
  • gewenste afmetingen (het formaat van het in te lijsten werk)
  • gewenste aantal
Wanneer we deze gegevens hebben ontvangen dan proberen we z.s.m. een offerte per email toe te zenden.

3.2 Maximaal formaat wissellijst

Onze wissellijsten kunnen we ook in grotere maten leveren maar daar is wel een maximaal formaat van toepassing.

De aluminium wissellijsten kunnen we leveren tot circa het formaat 120 x 150 cm. Echter de formaten boven de 84 x 120 cm geleverd met 3 mm tot 4 mm helder polystyreen voor behoud van de vormvastheid. De verzendkosten zijn ook afwijkend en afhankelijk van de locatie waar geleverd dient te worden. Houdt in ieder geval rekening met bijkomende verzendkosten van circa € 30,00 incl. BTW.

3.3 Grotere aantallen bestellen
Wanneer je meerdere lijsten (vanaf 200 stuks) wilt bestellen adviseren we je om per mail een offerte aanvraag in te dienen of ons gewoon even te bellen (085-3030211). 

Kortom, vragen staat vrij, wel bij voorkeur per email: [email protected]

Wanneer je een fotozaak hebt of op andere wijze de lijsten commercieel aanbiedt kunnen we ook een staffelkorting afspreken bij afname van grotere aantallen over een bepaalde periode. Neem vrijblijvend per email even contact op!
3.4 Levertijd maatwerk lijsten
De levertijd van maatwerk lijsten is circa 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Wanneer je akkoord bent met ons voorstel dat je per email ontvangt dan kun je deze bevestigen en ontvang je per mail de bijbehorende factuur. Wanneer deze voldaan is dan wordt je bestelling in de productie opgenomen.

Heb je ze spoediger nodig dan kun je dit bij je aanvraag per email opnemen, we proberen hiermee in ons voorstel dan direct rekening te houden.
4. Bereikbaarheid
4.1 Contact klantenservice

De klantenservice van De Lijstenfabriek kan 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikt worden voor het stellen van al je vragen. Na ontvangst zullen wij op korte termijn, binnen 24 uur, een passende actie geven.

Ons emailadres voor de klantenservice is: [email protected]

Voor het aanvragen van offertes kun je ook gebruikmaken van het emailadres: [email protected]

Tevens kun je ons uiteraard telefonisch bereiken via onderstaande nummer, we helpen je dan graag verder:

Telefoon: 085 - 30 30 211

4.2 Kamer van Koophandel BTW nummer

Kamer van Koophandel - De Lijstenfabriek B.V.: 86852795

 
BTW nummer: NL864115696B01
4.3 Afhalen van je bestelling

Wanneer je de bestelling wilt afhalen dan kan dit in onze showroom in Nieuwegein. Denk er aan dat je bestelling eerst geproduceerd dient te worden voordat je deze kunt afhalen. We sturen je altijd een bericht wanneer je bestelling gereed staat.

Afhaaladres:

De Lijstenfabriek B.V.
Grote Wade 38
3439 NS  NIEUWEGEIN

De openingstijden van onze showroom zijn:

Maandag: 12.00 t/m 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 t/m 17.00 uur
Woensdag: 10.00 t/m 17.00 uur
Donderdag: 10.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: gesloten

Heb je nog vragen? Je kunt ons via het onderstaande nummer bereiken, graag je ordernummer bij de hand om je zo goed mogelijk te kunnen helpen:

Telefoon: 085 - 30 30 211

5. Posters en canvas inlijsten
5.1 Aanleveren digitale foto's
Wanneer je ervoor kiest om ons je foto af te laten drukken als poster of canvas dan dien je de digitale versie aan ons toe te zenden.

Voor foto's tot circa 8 MB kun je deze eenvoudig onder vermelding van je ordernummer aan ons toe mailen: [email protected]

Voor foto's van meer dan 8 MB (of meerdere foto's) adviseren we je om deze via WeTransfer aan ons toe te zenden. Vergeet hierbij in de beschrijving niet je ordernummer op te nemen!

Je mag uiteraard altijd de foto's uploaden via WeTransfer omdat je dan ook geen problemen kunt verwachten met je eigen email provider en je altijd een terugkoppeling ontvangt dat de foto is gedownload.

Mocht je hier vragen over hebben, stuur een mailtje met je vraag, we proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden!
5.2 Kwaliteit posters
Wanneer wij je digitale foto hebben ontvangen wordt deze eerst gecheckt op formaat en kwaliteit. Mocht hierin, in onze optiek, iets niet kloppen dan melden we dat direct bij zodat je er vanuit kunt gaan dat je een fraaie ingelijste poster ontvangt.

Je foto wordt afgedrukt op 290 grams posterpapier wanneer je voor de Premium posters kiest en 195 grams foto papier wanneer je voor de Basic posters kiest. Mocht je een formaat missen vraag deze dan gerust aan, over het algemeen kunnen we ook afwijkende formaten als poster leveren!

Wij plaatsen de poster uiteraard in je bestelde lijst. Eventueel kunnen we tegen meerprijs de posters ook verlijmen zodat ze altijd strak in de lijst blijven zitten. Bij het losplaatsen van de posters bestaat altijd de kans dat ze op den duur iets gan bollen door invloed van zonlicht, temperatuur en luchtvochtigheid. Vraag gerust om meer informatie!

Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mail, deze proberen we dan z.s.m. te beantwoorden!
5.3 Kwaliteit canvas

Wanneer wij je digitale foto hebben ontvangen wordt deze eerst gecheckt op formaat en kwaliteit. Mocht hierin, in onze optiek, iets niet kloppen dan melden we dat direct bij zodat je er vanuit kunt gaan dat je een fraaie canvas ontvangt. Houdt er rekening mee dat circa 2,5 cm van je afbeelding om de rand valt van het houten frame waar we je canvas op spannen!

Je foto wordt, tenzij anders vermeld, afgedrukt op 390 grams echt canvas. Dit is een extra zware kwaliteit canvas die zich fraai laat opspannen en duurzaam laat inlijsten. Mocht je een formaat missen vraag deze dan gerust aan, over het algemeen kunnen we ook afwijkende formaten als poster leveren!

De canvas wordt uiteraard vakkundig door ons ingelijst inclusief een kabelset zodat deze direct na ontvangst opgehangen kan worden.

Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mail, deze proberen we dan z.s.m. te beantwoorden!