Showroom van de De Lijsten Fabriek

Onze showroom kan tijdens de lock down alleen op afspraak bezocht worden voor het afgeven van inlijstingen en het afhalen van bestellingen.

Plan je bezoek

Showroom De Lijsten Fabriek - Utrecht Nieuwegein

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met het inlijsten van een poster, schilderij, spiegel of canvas? Uiteraard kun je ons bellen maar wellicht vindt je het nog wel prettiger om zelf de lijsten even te bekijken en in je handen te hebben.

Plan je bezoek

Gedurende de lock down (coronamaatregelen) is het mogelijk om een bezoek aan onze showroom in te plannen. We maken dan een afspraak waarbij je persoonlijk advies van ons krijgt zonder dat er ook andere klanten in de showroom zijn. Wordt je liever even gebeld? Ook dat kun je bij ons inplannen (en zelf bellen mag natuurlijk altijd:)!

 

*Tijdelijk hebben we een actie waarbij we jouw kunstwerk (artprint, poster, foto's, opgespannen werken zoals canvas en schilderijen) kosteloos inlijsten. Je kiest dan bij het bestellen voor afhalen van je bestelling in onze showroom. Wij stemmen het afhalen van je bestelling dan zo met je af dat je kunt wachten op het inlijsten.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze gratis inlijst actie dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van de bestelling.

De showroom van De Lijsten Fabriek is centraal in Nederland gevestigd op ongeveer 700 meter van de A12 (afrit Industrieterrein Nieuwegein) op onderstaand adres:

De Lijsten Fabriek
Grote Wade 38
3439 NS  NIEUWEGEIN
Tel: 085 - 3030 211

(50 meter na het tankstation aan je rechterhand
Klik op de kaart hiernaast voor de routebeschrijving.