Showroom van de De Lijsten Fabriek

Experience Store de Lijsten Fabriek Nieuwegein

 

Onze showroom is geopend - maatregelen omtrent CORONAVIRUS

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo veilig mogelijk te handelen in het belang van jouw gezondheid én de gezondheid van Nederland.

Voor jouw en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Wij zorgen binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiënische maatregelen zorgvuldig na te leven. 

______________________________________________


Wil je meer informatie over de mogelijkheden met het inlijsten van een poster, schilderij, spiegel of canvas? Uiteraard kun je ons bellen maar wellicht vindt je het nog wel prettiger om zelf de lijsten even te bekijken en in je handen te hebben.

Dat is nu mogelijk! Speciaal voor het ervaren van onze producten en het geven van advies op maat heeft De Lijsten Fabriek een showroom ingericht. Hier hebben we een breed programma van onze lijsten en kun je ook ervaren welke mogelijkheden van inlijsten er zijn.

inlijst actie*Tijdelijk hebben we een actie waarbij we jouw kunstwerk (artprint, poster, foto's, opgespannen werken zoals canvas en schilderijen) kosteloos inlijsten. Je kiest dan bij het bestellen voor afhalen van je bestelling in onze showroom. Wij stemmen het afhalen van je bestelling dan zo met je af dat je kunt wachten op het inlijsten.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze gratis inlijst actie dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld van de bestelling.

 

 

 

 

De showroom van De Lijsten Fabriek is centraal in Nederland gevestigd op ongeveer 700 meter van de A12 (afrit Industrieterrein Nieuwegein) op onderstaand adres:

De Lijsten Fabriekroute naar de lijsten fabriek
Grote Wade 38
3439 NS  NIEUWEGEIN
Tel: 085 - 3030 211


(50 meter na het tankstation aan je rechterhand
Klik op de kaart hiernaast voor de routebeschrijving.


Openingstijden

Maandag 12 - 17 uur
Dinsdag 10 - 17 uur
Woensdag 10 - 17 uur
Donderdag 10 - 17 uur 
Vrijdag 10 - 17 uur
Zaterdag 12 - 17 uur
Zondag gesloten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x