3D (tot 2 cm diep) inlijsten

Sorteer op:

Deze klassieke gevlochten wissellijst is voorzien van een 20 verdiept profiel met passe-partout voor een 3D inlijsting. Een gevlochten profiel dat zowel opgehangen als neergezet kan worden.
€76,90
Heb je een mooi shirt dat je wilt inlijsten? Of een los doek? Dat kan nu tussen dubbel glas met een strakke achtergrond voor een echt 3D effect. Eventueel direct met een persoonlijke poster als achtergrond om het nog unieker te maken.
€41,98
Scherp geprijsde Barth boxframes met 10 mm diepte voor het inlijsten van 3D objecten tot 1 cm dik. Een blank houten populier lijst, een zware kwaliteit 3D lijst, zowel in standaard formaten als maatwerk leverbaar. Standaard met helder glas!
€80,46
Scherp geprijsde Barth boxframes met 10 mm diepte voor het inlijsten van 3D objecten tot 1 cm dik. Een zwart populier houten lijst, een zware kwaliteit 3D lijst, zowel in standaard formaten als maatwerk leverbaar. Standaard met helder glas!
€96,55
Scherp geprijsde Barth boxframes met 20 mm diepte voor het inlijsten van 3D objecten tot 2 cm dik. Een blank houten populier lijst, een zware kwaliteit 3D lijst, zowel in standaard formaten als maatwerk leverbaar. Standaard met helder glas!
€96,55
Scherp geprijsde Barth boxframes met 20 mm diepte voor het inlijsten van 3D objecten tot 2 cm dik. Een zwart populier houten lijst, een zware kwaliteit 3D lijst, zowel in standaard formaten als maatwerk leverbaar. Standaard met helder glas!
€112,64
Echt iets aparts, een floating frame oftewel de mogelijkheid om in een lijst je werk te laten zweven! Door het werk tussen 2 glasplaten te klemmen lijkt het net of het zweeft in de lijst. Keuze uit meerdere kleuren en afwerkingen van de lijst.
€61,19
aanbieding
Een echte 3D aluminium zilver kleurige framebox met 2 cm diepte voor het inlijsten van bijvoorbeeld een shirt maar ook uitstekend geschikt voor maken van een mooie 3D presentatie. Inclusief een polystyreen voorzetplaat en een zwarte achtergrond.
€95,10 €91,70
aanbieding
Een echte 3D aluminium zwart kleurige framebox met 2 cm diepte voor het inlijsten van bijvoorbeeld een shirt maar ook uitstekend geschikt voor maken van een mooie 3D presentatie. Inclusief een polystyreen voorzetplaat en een zwarte achtergrond.
€98,29 €92,90
Deze Pro Line XL mat gepolijste lijst is speciaal voor het inlijsten van T-shirts een ideale lijst. Door het brede profiel dat geschroefd is in de hoeken en vanaf de achterzijde met hoekveren is verstevigd heb je er lang plezier van je inlijsting.
€50,08
Deze Pro Line XL titaan gepolijste lijst is speciaal voor het inlijsten van T-shirts een ideale lijst. Door het brede profiel dat geschroefd is in de hoeken en vanaf de achterzijde met hoekveren is verstevigd heb je er lang plezier van je inlijst...
€53,14
Deze Pro Line XL mat zwarte gepolijste lijst is speciaal voor het inlijsten van T-shirts een ideale lijst. Door het brede profiel dat geschroefd is in de hoeken en vanaf de achterzijde met hoekveren is verstevigd heb je er lang plezier van je inlijst...
€53,14
Wil je graag een dartbord ophangen, maar past dit niet binnen het interieur? Met deze 60 x 60 cm aluminium lijst inclusief print op doek kan je het dartbord nu gemakkelijk verbergen.
€119,90
Nostalgie aan je wand! Lijst je LP met hoes gemakkelijk in met deze 40 x 60 cm lijst voorzien van wit passe-partout en helder glas! De zwart houten lijst is 20 mm breed en het super witte passe-partout heeft een speciale uitsnede.
€64,90
Ben je handig aangelegd en wil je een 3D voorwerp inlijsten? Dan is deze 3D lijst met een inlijst diepte van wel 55 mm ideaal. We leveren de 3D lijst standaard met museumglas voor het mooiste eindresultaat!
€253,90
Ben je handig aangelegd en wil je een 3D voorwerp inlijsten? Dan is deze 3D zwarte fineer lijst met een inlijst diepte van wel 55 mm ideaal. We leveren de 3D lijst standaard met museumglas voor het mooiste eindresultaat!
€253,90
Wil je graag een dartbord ophangen, maar past dit niet binnen het interieur? Met deze 60 x 90 cm aluminium lijst inclusief print op doek kan je het dartbord nu gemakkelijk verbergen.
€149,90
Wil je ook graag buiten van mooie werken genieten? Dat kan met onze buiten canvassen, speciaal gemaakt voor buitengebruik en op een stevig houten frame gespannen in het formaat van 100 x 150 cm
€149,90
Wil je ook graag buiten van mooie werken genieten? Dat kan met onze buiten canvassen, speciaal gemaakt voor buitengebruik en op een stevig houten frame gespannen in het formaat van 60 x 90 cm
€99,90
Wil je ook graag buiten van mooie werken genieten? Dat kan met onze buiten canvassen, speciaal gemaakt voor buitengebruik en op een stevig houten frame gespannen in het formaat van 100 x 100 cm
€119,90
Wil je ook graag buiten van klassieke werken genieten? Dat kan met onze buiten canvassen met werken van John J. Aubadon, speciaal gemaakt voor buitengebruik en op een stevig houten frame gespannen in het formaat van 100 x 150 cm
€149,90
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x