€0,00

Wissellijsten Premium Box Line zwart - houten lijsten

Een houten wissellijst, zwart gewassen box lijst inclusief helder float geslepen glas (2 mm dik) en optioneel met spacer voor 10 mm diepte leverbaar.
Direct bestellen
€26,16 incl. btw

Levering

Voor 16.00 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 15% korting
  • Vanaf 50 stuks 20% korting
  • Vanaf 100 stuks 25% korting

Productinformatie

Fotolijst Zwarte Premium Box Line 10mm diepe houten wissellijsten

Een Premium Box line houten wissellijst, zwarte design lijsten met een optionele spacer voor 10 mm diepte!

Ben je op zoek naar een lijst waarbij je 10 mm diepte achter het glas kunt creëren voor het zwevend inlijsten van bijvoorbeeld een opgeplakte plaat of een werk op geschept papier met fraai afgewerkte randen? Dan is onze Premium Box Line een passende zwart houten lijst waarmee je door de optioneel spacer een diepte van 10 mm achter het glas kunt creëren. 

Wil je de achterzijde van de lijst voorzien van een zuurvrij karton waarop je jouw werk kunt plaatsen? Kies dan bij het optionele passe-partout voor de binnenmaat GEEN UITSNEDE. Wij leveren het gekozen pass-partout dan zonder uitsnede zodat je daar je werk op kunt positioneren. 

Gegevens Premium Box Line 
Profielbreedte (vooraanzicht): 20 mm
Profieldiepte (zij aanzicht): 34 mm
Inlijstdiepte met spacer (optionele ruimte achter het glas): 10 mm

Ons gehele assortiment Houten wissellijsten betreft een origineel Nederlands product en wordt vervaardigd van ayous hout. De Premium Box Line wissellijsten kunnen worden gekenmerkt door de fraaie afwerking van deze bredere en strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken.

De zwarte uitvoering staat goed op alle achtergronden, van licht tot donker, al is dit mede afhankelijk van het in te lijsten beeldmateriaal. Al onze Premium Box Line wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas 2 mm dik. Als optie is Museumglas AR70 mogelijk.

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 40x40 cm voorzien van driepuntskabelophanging. Voor het verdiept inlijsten van je werk.


Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....