€0,00

Verdiept inlijsten in 3D lijst met musemglas - wit

Ben je handig aangelegd en wil je een 3D voorwerp inlijsten? Dan is deze 3D lijst met een inlijst diepte van wel 55 mm ideaal. We leveren de 3D lijst standaard met museumglas voor het mooiste eindresultaat!
Direct bestellen
€253,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 10% korting
  • Vanaf 10 stuks 15% korting

Productinformatie

Lijst de meest uiteenlopende voorwerpen eenvoudig in met deze witte lijst met een inlijst diepte van 55 mm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nostalgische items, babyschoentjes, vakantieherinneringen, sportartikelen of een droogboeket.

Deze 3D witte lijst is van hout gemaakt en voorzien van een strakke witte fineer laag waardoor deze een moderne strak afgewerkte uitstraling heeft. Voor het creëren van de benodigde afstand van 55 mm wordt een zogenaamde spacer meegeleverd. Dit is een rand van circa 4 mm dikte een 55 mm hoog die je in de lijst plaatst - deze spacer is ook volledig wit van kleur.

Om het geheel mooi af te ronden is de lijst voorzien van museumglas AR70 waardoor je werk beschermd wordt tegen UV stralen maar wellicht nog belangrijker, dat er maar 1,2% reflectie in het glas zit waardoor de diepte erg goed tot zijn recht komt.

De 3D lijst heeft een profielbreedte van 30 mm vanaf de voorzijde gezien, en een profielhoogte van 70 mm vanaf de zijkant (buitenzijde) gezien. De rand vanaf de voorzijde naar het glas toe is circa 7 mm.

Als achtergrond kies je 1 van de 3 kleuren zuurvrij karton (1,2 mm dik passe-partout karton), hierop kan je jouw inlijsting positioneren en eventueel vastmaken. 

Optioneel kun je nog kiezen voor een extra passe-partout, je kunt dan zelf de gewenste binnenmaat aangeven.

We bieden standaard 2 formaat lijsten aan maar aangezien het maatwerklijsten betreffen kun je ook andere formaten bij ons aanvragen!

 

Kijk hier voor meer informatie over het inlijsten Verdiepte inlijsting

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....