Betaalmethoden

Bestellen bij De Lijstenfabriek B.V. staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken.

Veilig achteraf betalen (voor particulieren, scholen & bedrijven)
AfterPay voert voor www.delijstenfabriek.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
Deze betaaloptie is gratis beschikbaar bij bestelling vanaf € 50,00.

Maximaal beveiligd
De website van De Lijstenfabriek B.V. maakt voor iDEAL, overboekingen en creditcard betalingen gebruik van de betaalmethodes van Rabobank Omnikassa. Na je bestelling, wordt je doorgestuurd naar het platform van de Rabobank, waar je financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keer je terug naar de De Lijstenfabriek B.V. website. Je kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

iDEAL

Als je bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van je bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin je de bank waarbij je online bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klik je op: iDEAL. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

MasterCard of VISA
Indien je kiest voor een betaling met creditcard, dien je tijdens het bestelproces je creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet goed is verwerkt. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct na betaling in behandeling nemen.


Bankoverboeking
Deze betaalmethode houdt in dat je het totaalbedrag overmaakt op de bankrekening van De Lijstenfabriek B.V. op IBAN nummer: NL 61RABO0152740104. De bankgegevens van De Lijstenfabriek B.V. zijn tevens opgenomen in de factuur die je ontvangt na je bestelling. Hoe eerder je betaling binnen is, des te sneller wij je bestelling kunnen leveren.

Bancontact / Mister Cash

De online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.