€0,00

Medaille inlijsten - Barth lijst - zwart

Een medaille professioneel laten inlijsten? Dat kan met onze Barth 1828 lijsten. Wij verzorgen het inlijsten van de medaille graag voor je, neem gerust contact op wanneer je nog specifieke inlijst wensen hebt.
Direct bestellen
€89,84 incl. btw

Levering

5 werkdagen

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Wil jij je medaille niet zomaar opbergen in je kast? Kies er dan voor om deze professioneel door ons te laten inlijsten.
 
We lijsten de medaille voor je in door deze op een achtergrond naar wens te bevestigen.
Je hebt de keuze uit verschillende kleuren.
 
De medaille zetten we vast met naald en draad en door middel van dubbelzijdige tape op de achtergrond. In de lijst plaatsten we een spacer van 1 cm diepte, zodat de medaille niet tegen het glas komt.
 
Als lijst hebben we gekozen voor onze Barth 1828 ZW.

De lijst is standaard voorzien van helder float geslepen glas maar wil je de ultieme ervaring van je 3D inlijsting dan adviseren we zeker te kiezen voor museumglas. Het museumglas neemt namelijk de reflectie voor het grootste gedeelte (slechts 1,2% reflectie resteert) weg en beschermt ook nog eens je inlijsting tegen verkleuren en geeft alle kleuren helder weer.

Het inlijsten duurt circa 5 werkdagen na ontvangst van de medaille, deze kun je toesturen of langsbrengen in onze showroom.
Wanneer de inlijsting gereed is kan deze in onze showroom opgehaald worden óf worden thuisbezorgd door middel van onze koeriersdienst.

 
 
 
Samenstelling Barth 1828 lijsten

De hoeken van de wissellijst zijn solide met geklonken verbindingen samengesteld. Het aluminium is vanaf de zichtzijde 18 mm breed en 28 mm diep. 

Het geheim van de BARTH® wissellijst is onder andere het vier-puntsophangsysteem. Deze verdeelt het gewicht van de lijst gelijkmatig over de eucalyptus achterwand. Met als resultaat; de eucalyptus achterwand blijft volledig strak en de lijst is perfect uitgebalanceerd op te hangen.

Speciale roestvrijstalen klemmen, druk- en draaiveren houden de afbeelding in de lijst op z'n plaats en verdelen de druk in de lijst evenredig. Het wisselen van een kunstwerk is hierdoor ook nog eens heel eenvoudig.

Waar het neerkomt op kwaliteit, behoort de BARTH® wissellijst tot de absolute top van alle, wereldwijd aangeboden, lijsten. Dat is te zien aan de stijlvolle afwerking en de zichtbare details, zoals de perfect in verstek gezaagde frames. Maar ook de niet zichtbare voordelen staan voor kwaliteit, zoals de maximale drukkracht van de hoekverbindingen. Volmaakt door een glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas.

Laat je inspireren!

Alle blogs