€0,00

Boek inlijsten - Box frame Barth 3D - zwarte lijst

Een boek, proefschrift of stripboek professioneel laten inlijsten? Dat kan met onze Barth Box Frame lijsten. Wij verzorgen het inlijsten van het boek graag voor je, neem gerust contact op wanneer je nog specifieke inlijst wensen hebt.
Direct bestellen
€149,95 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Wil jij je boek, comic of bijvoorbeeld proefschrift niet zomaar opbergen in je kast? Kies er dan voor om deze professioneel door ons te laten inlijsten.
 
We lijsten het boek zwevend voor je in door deze op een achtergrond naar wens te bevestigen.
Je hebt de keuze uit verschillende achtergronden, dit kan een kleur zijn óf een print die je zelf digitaal aanlevert.
 
Het boek voorzien we vervolgens rondom van zuurvrije tape, dit zorgt ervoor dat deze niet opent in de lijst. Hierna wordt het boek door middel van dubbelzijdige tape, en een spacer als steun, mooi gecentreerd vastgezet op de achtergrond.
 
Als lijst hebben we gekozen voor onze 2 cm diepe Barth Box Frame.

De lijst is standaard voorzien van helder float geslepen glas maar wil je de ultieme ervaring van je 3D inlijsting dan adviseren we zeker te kiezen voor museumglas. Het museumglas neemt namelijk de reflectie voor het grootste gedeelte (slechts 1,2% reflectie resteert) weg en beschermt ook nog eens je inlijsting tegen verkleuren en geeft alle kleuren helder weer.

Het inlijsten duurt circa 5 werkdagen na ontvangst van het boek, deze kun je toesturen of langsbrengen in onze showroom.
Wanneer de inlijsting gereed is kan deze in onze showroom opgehaald worden óf worden thuisbezorgd door middel van onze koeriersdienst.

Formaat 28 x 35 cm is geschikt voor boeken tot een maat van 22 x 29 cm.
Formaat 30 x 40 cm is geschikt voor boeken tot een maat van 24 x 34 cm.
 
 
Over onze BARTH® Box frame lijsten:
 
De BARTH® Box-Frame wissellijsten zijn speciaal ontworpen, extra hoge profielen, voor het inlijsten van 3-dimensionale (3D) objecten. Met het standaard meegeleverde verdiepingsprofiel van 20 mm hoog ontstaat er een mooie ruimte om je inlijsting te presenteren.
 
Het populieren houten box frame uit de 820-127 serie is 26 mm breed en 49 mm diep (vanaf de zijde gezien. Het verdiepingsprofiel is in dezelfde kleur zwart, 20 mm diep en valt volledig achter de lijstrand (vanaf de voorzijde gezien) weg.

BARTH® is een toonaangevend merk van houten Wissellijsten. De Barth wissellijsten zijn leverbaar in standaard formaten alsmede als maatwerk. Voor maatwerk adviseren we je om ons per mail of telefonisch een passend voorstel te vragen.

Het geheim van de BARTH® wissellijst is onder andere het vier-puntsophangsysteem. Deze verdeelt het gewicht van de lijst gelijkmatig over de eucalyptus achterwand. Met als resultaat; de eucalyptus achterwand blijft volledig strak en de lijst is perfect uitgebalanceerd op te hangen.

Speciale roestvrijstalen klemmen, druk- en draaiveren houden de afbeelding in de lijst op z'n plaats en verdelen de druk in de lijst evenredig. Het wisselen van een kunstwerk is hierdoor ook nog eens heel eenvoudig.

Waar het neerkomt op kwaliteit, behoort de BARTH® wissellijst tot de absolute top van alle, wereldwijd aangeboden, lijsten. Dat is te zien aan de stijlvolle afwerking en de zichtbare details, zoals de perfect in verstek gezaagde frames. Maar ook de niet zichtbare voordelen staan voor kwaliteit, zoals de maximale drukkracht van de hoekverbindingen. Volmaakt door een glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....