€0,00

60 x 60 cm lijst compleet met inlijsting over dartbord

Wil je graag een dartbord ophangen, maar past dit niet binnen het interieur? Met deze 60 x 60 cm aluminium lijst inclusief print op doek kan je het dartbord nu gemakkelijk verbergen.
Direct bestellen
€119,90 incl. btw

Levering

Binnen 5 tot 7 werkdagen verzonden

Productinformatie

Wil je graag een dartbord ophangen, maar past dit niet binnen het interieur? Je kan het dartbord nu gemakkelijk verbergen door er een textielframe van 60 x 60 cm met een leuke print overheen te hangen. Ben je klaar met darten? Dan hang je het textielframe weer over het dartbord heen en heb je een mooie toevoeging in je interieur.

De textieldoeken zijn gemakkelijk te wisselen. Het textieldoek zit met een rubberen pees vast in het frame. Deze is makkelijk eruit te halen met het label dat aan het doek vast zit. Op deze manier kan je van doek wisselen in hetzelfde frame of het doek opvouwen en het frame demonteren om op een later moment weer tevoorschijn te halen!

Wil je toch liever een eigen foto of andere print ophangen? Selecteer dan deze optie "eigen foto" bij het bestellen en stuur ons de foto, onder vermelding van je ordernummer via www.wetransfer.com toe. Heb je hier vragen over, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

De set bestaat uit:
- 44 mm diep aluminium textielframe - 60 x 60 cm groot (zilver of zwart)
- Ophangsysteem van 2 wandbeugels waar je de lijst gemakkelijk overheen hangt
- Hoogwaardige print op textieldoek formaat 60 x 60 cm

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....