€0,00

Basic Passe-partouts Smooth black met een witte kern

Fraaie Basic Passe-partouts in de kleur smooth black! Staat de gewenste afmeting er niet bij voer dan zelf de gewenste binnenmaat in. Houdt bij afwijkingen van de binnenmaat er rekening mee dat de minimale rand van het passe-partout 3 cm dient te zijn.
Direct bestellen
€6,75 incl. btw

Levering

Voor 16.00 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 5% korting
  • Vanaf 10 stuks 7% korting
  • Vanaf 20 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 20% korting

Productinformatie

Fraaie Basic Passe-partouts in de kleur smooth black met witte kern! 

De voorzijde voldoet aan hoge eisen m.b.t. kleurechtheid. De zuurvrije witte kern is hout- en chloorvrij en is gebufferd. De achterzijde is gemaakt van hoogwaardig zuurvrij papier. Deze blijvend witte kern is 1,4 mm dik. De passe-partouts worden als maatwerk samengesteld en kunnen niet retour gezonden worden.

Benodigd formaat & binnenmaat
Een passe-partout bestel je in hetzelfde formaat als de (inlijst)maat van de lijst. Bijvoorbeeld een 40 x 50 cm (in)lijstformaat heeft een passe-partout nodig van 40 x 50 cm, deze past dan precies.

De binnenmaat bepaal je door het formaat te nemen van je in te lijsten werk, bijvoorbeeld 30 x 40 cm en hier dan aan iedere zijde 5 mm vanaf te halen zodat de passe-partout het werk mooi overlapt. In dit geval dus 29 x 39 cm.

Mocht je een binnenmaat nodig hebben die afwijkt t.o.v. de binnenmaat die bij een passe-partout wordt vermeld dan kun je deze gewenste afwijkende binnenmaat opgeven. Hier is geen meerprijs aan verbonden omdat alle passe-partouts als maatwerk worden samengesteld.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs