€0,00

Basic Passe-partouts Smooth black met een witte kern

Fraaie Basic Passe-partouts in de kleur smooth black! Passe-partouts worden als maatwerk samengesteld, je kunt de gewenste binnenmaat invoeren. Houdt bij afwijkingen van de binnenmaat er rekening mee dat de minimale rand van het passe-partout 3 cm is.
Direct bestellen
€7,42 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 5% korting
  • Vanaf 10 stuks 7% korting
  • Vanaf 20 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 20% korting

Productinformatie

Fraaie Basic Passe-partouts in de kleur smooth black met witte kern! 

Let op - formaten groter dan 70 x 100 cm kunnen we niet los (dus zonder hetzelfde formaat lijst) verzenden - deze kunnen alleen afgehaald worden in onze showroom in Nieuwegein/Utrecht (aan de A12).

De voorzijde voldoet aan hoge eisen m.b.t. kleurechtheid. De zuurvrije witte kern is hout- en chloorvrij en is gebufferd. De achterzijde is gemaakt van hoogwaardig zuurvrij papier. Deze blijvend witte kern is 1,4 mm dik. Passe-partouts worden altijd als maatwerk samengesteld en kunnen hierdoor niet retour gezonden worden.

Benodigd formaat & binnenmaat
Een passe-partout bestel je in hetzelfde formaat als de (inlijst)maat van de lijst. Bijvoorbeeld een 40 x 50 cm (in)lijstformaat heeft een passe-partout nodig van 40 x 50 cm, deze past dan precies.

De binnenmaat bepaal je door het formaat te nemen van je in te lijsten werk, bijvoorbeeld 30 x 40 cm en hier dan aan iedere zijde 5 mm vanaf te halen zodat de passe-partout het werk mooi overlapt. In dit geval dus 29 x 39 cm.

Mocht je een binnenmaat nodig hebben die afwijkt t.o.v. de binnenmaat die bij een passe-partout wordt vermeld dan kun je deze gewenste afwijkende binnenmaat opgeven. Hier is geen meerprijs aan verbonden omdat alle passe-partouts maatwerk betreffen.

Let op - doordat passe-partouts maatwerk betreffen kunnen deze niet worden geretourneerd - twijfel je neem dan vooral eerst contact op.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....