€0,00
Aanbieding

Het Puttertje - op canvas geprint en ingelijst in een baklijst

Van dit tijdloze werk 't Puttertje van Carel Fabritius, gemaakt in 1654 hebben wij een prachtige inlijsting gemaakt. Geprint op canvas en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst een hele mooie versiering van ieder interieur!
Direct bestellen
€92,40 €69,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Carel Fabritius, Het puttertje, 1654

Een distelvink zit, met een ketting aan zijn pootje, op zijn voederbakje. Distelvinken waren populair als huisdier, omdat je ze kon leren zelf met een miniatuuremmertje water uit een bakje te putten. Vandaar dat ze puttertjes worden genoemd.

Dit is één van de weinige werken van Fabritius, die bekend zijn. Hij schilderde het puttertje met duidelijk zichtbare penseelstreken. De vleugel gaf hij aan met dikke gele verf, waar hij met de achterkant van zijn penseel een kras in zette.

Wij hebben dit werk van Fabritius digitaal via het Mauritshuis verkregen en bieden het nu in 2 formaten (40 x 60 cm en 60 x 90 cm) aan op canvas geprint, opgespannen en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst.

Het canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Je hoeft alleen nog een haakje te verzorgen, we leveren het Puttertje ophangklaar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....