€0,00

Zelfportret van Rembrandt in jouw eigen kleur

Dit prachtige zelfportret van meesteretser Rembrandt is door Art Revisited omgezet tot een hoogwaardige Giclée reproductie in de formaten 65 x 50 cm, 100 x 75 cm en 130 x 100 cm. En wat het extra bijzonder maakt, je kunt zelf de achtergrondkleur bepalen!
Direct bestellen
€199,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Dit prachtige zelfportret van meesteretser Rembrandt is oorspronkelijk een werk van slechts 13,5 bij 10,5 cm, maar de specialisten van Art Revisited zijn erin geslaagd om de ets te reproduceren tot een grootte van maar liefst 130 x 100 cm. 

Haarscherp en, heel bijzonder, in elke gewenste kleur. Daardoor kan de reproductie qua kleur aansluiten bij elk gewenst element in het interieur: vloer, wand, kozijn, deuren. Deze reproductie wordt geleverd als giclée op canvas, dat wil zeggen van de hoogste kwaliteit met kleurechte pigmenten met een zeer lange levensduur. Behalve op het formaat 130 x 100 is de prent ook verkrijgbaar in het formaat 100 x 75 en 65 x 50 cm. De Giclée wordt geleverd inclusief een Premium Line zwart baklijst.

Je kunt de PMS codes van de door jou gewenste kleur onder andere terugvinden op deze website: 

https://www.pmskleuren.com/coated/basiskleuren 

De kunst van het reproduceren

Rembrandt maakte van zijn schilderijen vaak etsen, om daarmee voor een gering bedrag een groter publiek te bereiken. Art Revisited doet eigenlijk hetzelfde en maakt originele kunstwerken beschikbaar door middel van een geavanceerde reproductietechniek, de giclée. Art Revisited werkt daarbij samen met een selecte groep Nederlandse kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren zoals Henk Helmantel en Marius van Dokkum. Daarnaast maakt Art Revisited ook graag kunst van een onbetaalbare meester als Rembrandt toegankelijk voor een breed publiek. Ons volledige aanbod aan Giclée's kun je bekijken op www.art2expo.nl

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....