€0,00
Aanbieding

Lizards Diptych set in zwarte aluminium lijsten

Complete art print set - Lizards diptych van Vison Studio - prints 30 x 40 cm gemaakt op foto art paper en geplakt op zuurvrij karton. Deze art set wordt ingelijst en ophang klaar bij je geleverd.
Direct bestellen
€124,90 €109,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting

Productinformatie

In het werk gemaakt door Vision Studio zijn drie hagedissen weergegeven, wat dit werk zo bijzonder maakt is dat deze onderdeel uitmaken van een set van twee.

De twee werken zijn zo gemaakt dat deze precies naast elkaar passen en zo een groter geheel vormen. De hagedissen zijn heel figuratief vormgegeven. De werken worden geleverd in een aluminium Pro Line wissellijst in de kleur zwart in het formaat 30 x 40 cm. Deze strakke smalle lijst valt niet te veel op, zodat de print zo soepel mogelijk in elkaar overloop.  De lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

De werken printen we op foto art paper (230 grams satin) en worden daarna geplakt op zuurvrij karton (0,8 mm) zodat ze altijd mooi strak in de lijst blijven. Standaard zijn de werken ingelijst achter een helder float geslepen glasplaat. Optioneel is het mogelijk om voor anti reflectie glas (eenzijdig is het glas dan voorzien van een licht matterende etslaag om de spiegeling tegen te gaan).

We leveren deze art set ophang klaar, dus ophangen en genieten maar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....