€0,00
Aanbieding

Mod Pods set in zwarte aluminium lijsten

Complete art print set - Mod Pods van Victoria Borges - prints gemaakt op foto art paper en geplakt op zuurvrij karton. Deze art set wordt ingelijst in 30 x 45 cm lijsten en ophang klaar bij je geleverd.
Direct bestellen
€126,90 €110,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting

Productinformatie

In de werken Mod Pods van Victoria Borges zien we een stapeling van abstracte vormen. De kleuren van de vormen hebben een pastel tint en deze zijn licht doorschijnend om zo de kleuren van de andere vormen door te laten.

Deze art print set bestaat uit Mod Pods I en Mod Pods II - ieder in het formaat 30 x 45 cm - en kun je zowel bij elkaar of apart ophangen.

De werken worden geleverd in een aluminium Pro Line wissellijst in de kleur zwart. Deze strakke smalle lijst valt niet te veel op, zodat de print zo soepel mogelijk in elkaar overloop.  De lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

De werken printen we op foto art paper (230 grams satin) en worden daarna geplakt op zuurvrij karton (0,8 mm) zodat ze altijd mooi strak in de lijst blijven. Standaard zijn de werken ingelijst achter een helder float geslepen glasplaat. Optioneel is het mogelijk om voor anti reflectie glas (eenzijdig is het glas dan voorzien van een licht matterende etslaag om de spiegeling tegen te gaan).

We leveren deze art set ophang klaar, dus ophangen en genieten maar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Boek zwevend inlijsten

Boek zwevend inlijsten

Een boek inlijsten lijkt wellicht wat vreemd maar als je dit boek zelf hebt geschreven is het meer voor de hand liggend dat je hier met trots op terugkijkt. ...