€0,00

STAS Multirail MAX startkit WIT - 2 meter rail inclusief 1 armatuur, adapter en powerled 3,5 W

Wil jij ook je lijsten gemakkelijk ophangen en prachtig uitlichten? Kies dan voor het STAS Multirail MAX systeem, sluit precies aan op je plafond! De Lijsten Fabriek levert nu een startkit waarmee je gemakkelijk en snel professioneel je lijst ophangt...

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Productinformatie

De STAS multirail MAX is een zeer modern en wereldwijd gepatenteerd schilderij ophangsysteem voorzien van een geïntegreerde verlichtingsrail. Eenvoudig verplaatsbare licht armaturen klikt u op elke gewenste plaats in de rail om je schilderijen, artprints, posters of andere wanddecoraties met LED verlichting uit te lichten. Het mooi van de Multirail MAX uitvoering is dat deze, door iets meer hoogte van de rail, strak aan je muur tegen het plafond kan worden gemonteerd.

Als je een veilig en multifunctioneel ophangsysteem met geïntegreerde verlichtingsmogelijkheid van 12V wilt hebben dan kies je voor de STAS multirail. De rail wordt bevestigd aan de wand tegen de plafondrand. Wil je de rails op de wand maar onder het plafond (circa 1,5 cm) laten aansluiten, kies dan voor de STAS Multirail systeem. De huidige adapters / transformatoren zijn niet dimbaar.

De Lijsten Fabriek biedt je ter kennismaking met deze mooie lijsten ophangsystemen nu extra voordelig een complete ophangset aan welke uit de volgende onderdelen bestaat:

STAS multirail MAX startkit wit

1x STAS multirail max wit 200 cm
1x STAS rail installatie kit (clip/schroef/plug)
1x STAS multirail max eindkap wit
1x STAS rail connector
1x STAS multirail conductor 12V recht
1x STAS multirail adapter 18 W
1x STAS multirail armatuur 'classic' chroom 50 cm
1x STAS powerled 3,5W 
2x STAS cobra + perlon koord 150 cm + zipper

Deze set kan uiteraard uitgebreid worden door maximaal 12 meter STAS multirails te koppelen en maximaal 4 licht armaturen op de 18 Watt adapter. Wil je meerdere armaturen aansluiten kies dan voor de 60 Watt adapter, deze kan maximaal 12 LED 3,5 Watt lampen op maximaal 15 meter multirail aan.

Kenmerken 
• 12V systeem (laagspanning)
• aluminium rail
• afmeting 11 x 38 mm - lengte 200 cm
• belastbaar tot 45 kg per meter
• lengte stroomkabel 175 cm, lengte kabel van adapter naar rail 300 cm

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....