€0,00

STAS witte classic armatuur incl. Wi-Fi smart LED 5W

Extra verlichting nodig voor je STAS Multirail nodig om je werken extra fraai uit te lichten? De Stad Wi-Fi smart led is dimbaar, en naar wens volledig in te stellen.
Direct bestellen
€72,35 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Productinformatie

Breidt je STAS multirail gemakkelijk uit met meerdere lichtpunten!

De STAS Wi-Fi smart-led (wit)is speciaal ontwikkeld om te gebruiken met de STAS multirail systemen. De STAS Wi-Fi smartled lamp is dimbaar en naar wens in lichtkleur en -intensiteit in te stellen. Deze licht armaturen zijn eenvoudig te verplaatsen en klik je op elke gewenste plaats in de rail om je schilderijen, artprints, posters of andere wanddecoraties met LED verlichting uit te lichten.

Deze Classic smart led verlichtingsset bestaat uit:

1x Classic armatuur
1x Wi-Fi smart led 5W

De nieuwe generatie STAS LED 5W zorgt voor een schitterend lichtpatroon op kunstwerken. Deze LED is voorzien van een mooie gesloten behuizing, zonder lichtdoorlating aan de achterkant. De speciale behuizing zorgt tevens ook voor voldoende warmte afgifte via de achterkant.

LED kleur: Wit. Levensduur: 20.000 uur. Gesloten behuizing, zonder lichtdoorlating aan de achterkant. Voorzien van 3 LEDS en een gematteerde lens aan de voorzijde. De lamp past op alle STAS armaturen.

Op een 60W transformator/adapter kun je max 12 LED's van 3,5W aansluiten. Op een 18W transformator/adapter kun je max 4 LED's van 3,5W aansluiten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....