€0,00

STAS multirail MAX rail kit ALU 200 cm rail inclusief inclusief montage materiaal

Wil jij ook je lijsten gemakkelijk ophangen en prachtig uitlichten? En de rail laten aansluiten tegen het plafond? Kies dan voor het STAS Multirail MAX systeem! Dit betreft de 200 cm MAX rail kit ALU voor uitbreiding op je Multirail MAX startkit ALU.

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Productinformatie

De STAS multirail MAX is een zeer modern en wereldwijd gepatenteerd schilderij ophangsysteem voorzien van een geïntegreerde verlichtingsrail. Eenvoudig verplaatsbare licht armaturen klikt u op elke gewenste plaats in de rail om je schilderijen, artprints, posters of andere wanddecoraties met LED verlichting uit te lichten.

Als je een veilig en multifunctioneel ophangsysteem met geïntegreerde verlichtingsmogelijkheid van 12V wilt hebben dat mooi aansluit tegen je plafond dan kies je voor de STAS multirail MAX. De rail wordt bevestigd aan de wand en kan direct tegen de plafondrand worden aangesloten. Wil je de rails op de wand maar hoeft deze niet direct tegen het plafond aan te sluiten, kies dan voor de STAS Multirail, deze is iets minder hoog. 

De Lijsten Fabriek biedt met de Multirail rail kit de uitbreiding op de Multirail startkit aan welke uit de volgende onderdelen bestaat:

STAS multirail MAX rail kit ALU 
multirail MAX 200 cm
kunststof clips voor muurmontage van de rail
schroeven & pluggen voor montage van de clips
2 eindkappen in de kleur wit
zaaghoutje voor het eventueel inkorten van de rail
1x conductor recht (verbindingstuk recht)
1x conductor hoek (verbindingstuk voor in een hoek)

Er kan maximaal in totaal 12 meter STAS multirails MAX gekoppeld worden aan de 18 Watt adapter met 4 lichtarmaturen. Wil je meer armaturen aansluiten kies dan voor een STAS Multirail Rail kit en bestel daarbij een 60 Watt adapter, hierop kunnen maximaal 12 LED 4 Watt lampen en maximaal 15 meter multirail MAX op worden aangesloten.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....