€0,00

STAS Classic armatuur 50cm incl. LED 3,5 Watt

Extra verlichting nodig voor je STAS Multirail (ook MAX en PRO) nodig om je werken extra fraai uit te lichten? De Lijsten Fabriek levert het STAS Classic armatuur compleet met 3,5 Watt LED. Hiermee breidt je gemakkelijk en snel je STAS Multirail uit met

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Productinformatie

Breidt je STAS multirail (ook MAX en PRO) gemakkelijk uit met meerdere lichtpunten!

De Lijsten Fabriek levert hiervoor de Classic chroom armatuur met een lengte van 50 cm voorzien van een 3,5 Watt Powerled. Deze licht armaturen zijn eenvoudig te verplaatsen en klik je op elke gewenste plaats in de rail om je schilderijen, artprints, posters of andere wanddecoraties met LED verlichting uit te lichten.

Deze Classic verlichtingsset bestaat uit:

1x Classic armatuur 50cm
1x LED 3,5 Watt

De nieuwe generatie STAS LED 3,5W zorgt voor een schitterend lichtpatroon op kunstwerken. Deze LED is voorzien van een mooie gesloten behuizing, zonder lichtdoorlating aan de achterkant. De speciale behuizing zorgt tevens ook voor voldoende warmte afgifte via de achterkant.
Verder is de LED lamp voorzien van 3 LEDS en is de voorzijde voorzien van een gematteerde lens. De STAS powerled heeft een lange levensduur en is geschikt voor alle STAS armaturen.

LED kleur: Wit. Levensduur: 20.000 uur. Gesloten behuizing, zonder lichtdoorlating aan de achterkant. Voorzien van 3 LEDS en een gematteerde lens aan de voorzijde. De lamp past op alle STAS armaturen.

Op een 60W transformator/adapter kun je max 12 LED's van 3,5W aansluiten. Op een 18W transformator/adapter kun je max 4 LED's van 3,5W aansluiten.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....