€0,00

STAS multirail rail kit wit 200 cm rail inclusief inclusief montage materiaal

Wil jij ook je lijsten gemakkelijk ophangen en prachtig uitlichten? Kies dan voor het STAS Multirail systeem! Dit betreft de 200 cm rail kit WIT voor uitbreiding op je Multirail startkit WIT waarmee je gemakkelijk je lijst ophangt en verlicht.

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 5% korting
  • Vanaf 10 stuks 8% korting
  • Vanaf 20 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 20% korting

Productinformatie

De STAS multirail is een zeer modern en wereldwijd gepatenteerd schilderij ophangsysteem voorzien van een geïntegreerde verlichtingsrail. Eenvoudig verplaatsbare licht armaturen klikt u op elke gewenste plaats in de rail om je schilderijen, artprints, posters of andere wanddecoraties met LED verlichting uit te lichten.

Als je een veilig en multifunctioneel ophangsysteem met geïntegreerde verlichtingsmogelijkheid van 12V wilt hebben dan kies je voor de STAS multirail. De rail wordt bevestigd aan de wand, circa 1,5 cm onder de plafondrand. Wil je de rails op de wand maar tegen het plafond laten aansluiten, kies dan voor de STAS Multirail Max. De huidige adapters / transformatoren zijn niet dimbaar.

De Lijsten Fabriek biedt met de Multirail rail kit de uitbreiding op de Multirail startkit aan welke uit de volgende onderdelen bestaat:

STAS multirail rail kit wit
multirail 200 cm
kunststof clips voor muurmontage van de rail
schroeven & pluggen voor montage van de clips
2 eindkappen in de kleur wit
zaaghoutje voor het eventueel inkorten van de rail
1x conductor recht (verbindingstuk recht)
1x conductor hoek (verbindingstuk voor in een hoek)

Er kan maximaal in totaal 12 meter STAS multirails gekoppeld worden aan de 18 Watt adapter met 4 lichtarmaturen. Wil je meer armaturen aansluiten kies dan voor een STAS Multirail Rail kit en bestel daarbij een 60 Watt adapter, hierop kunnen maximaal 12 LED 4 Watt lampen en maximaal 15 meter multirail op worden aangesloten.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....