€0,00
Aanbieding

STAS Multirail startkit WIT - 2 meter rail inclusief 1 armatuur, adapter en powerled 4W

Wil jij ook je lijsten gemakkelijk ophangen en prachtig uitlichten? Kies dan voor het STAS Multirail systeem! De Lijsten Fabriek levert nu een startkit waarmee je gemakkelijk en snel professioneel je lijst ophangt en verlicht.
Direct bestellen
€172,89 €169,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 24 uur verzonden

Productinformatie

De STAS multirail is een zeer modern en wereldwijd gepatenteerd schilderij ophangsysteem voorzien van een geïntegreerde verlichtingsrail. Eenvoudig verplaatsbare licht armaturen klikt u op elke gewenste plaats in de rail om je schilderijen, artprints, posters of andere wanddecoraties met LED verlichting uit te lichten.

Als je een veilig en multifunctioneel ophangsysteem met geïntegreerde verlichtingsmogelijkheid van 12V wilt hebben dan kies je voor de STAS multirail. De rail wordt bevestigd aan de wand, circa 1,5 cm onder de plafondrand. Wil je de rails op de wand maar tegen het plafond laten aansluiten, kies dan voor de STAS Multirail Max. De huidige adapters / transformatoren zijn niet dimbaar.

De Lijsten Fabriek biedt je ter kennismaking met deze mooie lijsten ophangsystemen nu extra voordelig een complete ophangset aan welke uit de volgende onderdelen bestaat:

STAS multirail startkit wit
multirail 200 cm
messing clips voor muurmontage van de rail
schroeven & pluggen voor montage van de clips
2 eindkappen in de kleur wit
zaaghoutje voor het eventueel inkorten van de rail
1x Peronkoord met cobra 150cm
1x STAS zipper
1x Classic armatuur 50cm
1x Powerled 4 watt
1x Adapter 18 watt

Deze set kan uiteraard uitgebreid worden door maximaal 12 meter STAS multirails te koppelen en maximaal 4 licht armaturen op de 18 watt adapter. Wil je meerdere armaturen aansluiten kies dan voor de 60 watt adapter, deze kan maximaal 12 LED 4 watt lampen op maximaal 15 meter multirail aan.

Kenmerken 
• 12V systeem (laagspanning)
• aluminium rail
• afmeting 11 x 28 mm - lengte 200 cm
• belastbaar tot 45 kg per meter
• lengte stroomkabel 175 cm, lengte kabel van adapter naar rail 300 cm

Laat je inspireren!

Alle blogs