Race tenue Jeffrey Herlings

Een niet alledaags verzoek maar wel herkenbaar! Voor echte liefhebbers hebben we al heel wat kleding stukken mogen inlijsten. Van o.a. kickbokser Rico Verhoeven, UFC vechtster Germaine de Randamie, Oranje hockey international Bjorn Kellerman, FC Utrecht voetballer Willem Janssen tot de zwemcap van Maarten van der Weijden, allemaal inlijstingen die we met veel plezier hebben uitgevoerd.

Zo hebben nu ook het motorcrosspak van MXGP Wereldkampioen Jeffrey Herlings mogen inlijsten voor een klant, iets dat we met erg veel plezier hebben gedaan!

Hierbij gaan we hetzelfde te werk als bij andere kledingstukken waarbij de klant aangeeft hoe groot het geheel mag worden. We kijken dan samen hoe de kleding gevouwen mag worden zodat het mooi in de lijst gepresenteerd wordt. Het motorcrosspak hebben we opgespannen op zuurvrij karton en vastgezet op de achtergrond door middel van zuurvrije dubbelzijdige tape en naald en draad.

Door het pak op de dikste punten te bevestigen, bijvoorbeeld op de tailleband, blijft deze mooi strak zitten.

De lijst heeft extra diepte wat ervoor zorgt dat het pak alle ruimte heeft en als het ware zweeft in de lijst waardoor het een echter 3D presentatie wordt.

Heb jij ook een leuk aandenken in de vorm van kleding die je eventueel wilt laten inlijsten? Maak gerust vrijblijvend een afspraak, we geven je graag goed advies in onze showroom of telefonisch.

body            detail motorcroos pak

motor riem           

heok            rug

interieur            kamer

Bekijk een aantal voorbeelden van inlijstingen die we de afgelopen tijd verzorgd hebben op onze Instagram pagina.