test banner
Nieuws van De Lijsten Fabriek - tips inlijsten idee exposities

Na zonneschijn komt regen! 'n Bijzondere foto in een fraaie lijst.

Na zonneschijn komt regen! 'n Bijzondere foto in een fraaie lijst. Het is vandaag en wordt morgen on-Hollands heet. Zaterdag wordt de ergste hitte verdreven, passeert er vanuit het westen een koufront en trekken in het hele land regen-, of onweersbuien over. Tijd voor de paraplu! Hiermee is een mooi bruggetje naar de volgende inlijsting gemaakt: Umbrellas Movements, 2017 door fotografe Nancy Lee.

StarWars: “May the Force be with you"

StarWars: “May the Force be with you" Heb jij, net als deze klant, nog ergens oude (of nieuwe) originele Starwars-posters liggen, weggestopt in een la uit het zicht? Haal ze er dan snel uit en maak er een bijzondere inlijsting van! De kracht van de Force zal zeker bij je zijn met deze originele Star Wars-inlijsting aan je muur in de woonkamer!

Groots effect!

Groots effect! In de Lijsten Fabriek hebben we een extra dik canvasdoek ingelijst, een zogenaamd 3D-doek waarbij ‘over de rand’ geschilderd is. De extra diepe zwarte baklijst van 43mm (3D-baklijst) zorgt voor een groots ruimtelijk effect!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »