Hockey shirt Thierry Brinkman

Een mooi voorbeeld van hoe je een memorabel moment kunt inlijsten. Dagelijks lijsten we diploma's, certificaten en foto's van bijzondere momenten in maar een shirt inlijsten met bijbehorende foto's maakt het weer net iets aparter!

Zo ook het hockeyshirt van Thierry Brinkman, Nederlands hockey international, waarop zijn 100ste interland is vastgelegd. Thierry heeft zelf nog wat foto's er bij gezocht die we hebben afgedrukt en strak hebben ingelijst achter de zwarte achtergrond (als een passe-partout) met een kaartje waarop de plaats, dag en de betreffende interland zijn vermeld.

Voor een mooie strakke afwerking heeft Thierry voor een zwarte lijst met zwarte achtergrond gekozen zodat het shirt er prachtig uitspringt. De foto's hebben we zwarte wit afgedrukt zodat we ze een mooi geheel vormen. Het hockeyshirt hebben we over een zuurvrije kartonnen body gespannen en het shirt met zuurvrije tape vastgezet zodat het tot in lengte van dagen een prachtige memorabele herinnering blijft - veel plezier ermee Thierry en veel succes op het EK!

 

           

           

Bekijk een aantal voorbeelden van inlijstingen die we de afgelopen tijd verzorgd hebben op onze Instagram pagina.