T-shirt inlijsten van en voor hockey international Bjorn Kellerman

Bijna dagelijks lijsten we de meest uiteenlopende t-shirts in. Daar zaten al heel wat bijzondere tussen, iets waar we heel erg trots op zijn!

 

Zo hebben we deze week ook een hele bijzondere mogen inlijsten, het Nederlands elftal shirt van Bjorn Kellerman, aanvaller van het Nederlands elftal en Kampong. Bjorn had zelf al een duidelijk beeld van hoe hij het shirt ingelijst wilde hebben, mooie strakke zwarte lijst met mat zwarte achtergrond.

 

Om het shirt extra mooi tot zijn recht te laten komen hebben we het ingelijst met een zuurvrije op maat gemaakte body. Hier omheen is het shirt gespannen en van onderaf iets opgevouwen om het mooi in verhouding te krijgen met de lijst. Bij het plaatsen in de lijst hebben we het met extra dunne zuurvrije tape op een paar punten aan de achterzijde vast gezet. Deze tape tast het shirt niet aan maar houdt de losse delen extra goed op zijn plek.

 

Bjorn heeft zijn ingelijste shirt inmiddels opgehaald en cadeau gegeven (leuk om cadeau te krijgen hoor:)). Wij vonden het super leuk om te doen en wensen Bjorn veel succes bij zijn club en Oranje!

 

T-shirt Bjorn Kellerman

 

inlijsten T-shirt Bjorn Kellerman

 

positioneren en inlijsten T-shirt Bjorn Kellerman

 

plakken en inlijsten T-shirt Bjorn Kellerman

 

plakken en inlijsten shirt