€0,00
Aanbieding

American Flamingo - op canvas geprint en ingelijst in een baklijst

John James Audubon was een Frans-Amerikaanse schrijver, woudloper, natuuronderzoeker, ornitholoog en illustrator. Hij heeft dit mooie werk gemaakt van een Amerikaanse flamingo. Geprint op canvas en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst een hele mo
Direct bestellen
€92,40 €69,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

John James Audubon, American Flamingo, 1785-1851

John James Audubon was een Frans-Amerikaanse schrijver, woudloper, natuuronderzoeker, ornitholoog en illustrator. Hij heeft dit mooie werk gemaakt van een Amerikaanse flamingo.

Wij bieden dit werk nu aan in 2 formaten (40 x 60 cm en 60 x 90 cm) aan op canvas geprint, opgespannen en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst.

Het canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Je hoeft alleen nog een haakje te verzorgen, we leveren American Flamingo ophangklaar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Boek zwevend inlijsten

Boek zwevend inlijsten

Een boek inlijsten lijkt wellicht wat vreemd maar als je dit boek zelf hebt geschreven is het meer voor de hand liggend dat je hier met trots op terugkijkt. ...