€0,00
Aanbieding

American Flamingo - op canvas geprint en ingelijst in een baklijst

John James Audubon was een Frans-Amerikaanse schrijver, woudloper, natuuronderzoeker, ornitholoog en illustrator. Hij heeft dit mooie werk gemaakt van een Amerikaanse flamingo. Geprint op canvas en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst een hele mo
Direct bestellen
€92,40 €69,90 incl. btw

Productinformatie

John James Audubon, American Flamingo, 1785-1851

John James Audubon was een Frans-Amerikaanse schrijver, woudloper, natuuronderzoeker, ornitholoog en illustrator. Hij heeft dit mooie werk gemaakt van een Amerikaanse flamingo.

Wij bieden dit werk nu aan in 2 formaten (40 x 60 cm en 60 x 90 cm) aan op canvas geprint, opgespannen en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst.

Het canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Je hoeft alleen nog een haakje te verzorgen, we leveren American Flamingo ophangklaar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
ACTIE - *kosteloos inlijsten

ACTIE - *kosteloos inlijsten

Als extra service bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos je werk door ons bij het afhalen te laten inlijsten. Je krijgt je werk ophang klaar mee naar huis....