€0,00
Aanbieding

American white pelican - op canvas geprint en ingelijst in een baklijst

John James Audubon was een Frans-Amerikaanse schrijver, woudloper, natuuronderzoeker, ornitholoog en illustrator. Hij heeft dit mooie werk gemaakt van een witte Amerikaanse pelikaan. Geprint op canvas en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst een h
Direct bestellen
€92,40 €69,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

John James Audubon, American white pelican, 1785-1851

John James Audubon was een Frans-Amerikaanse schrijver, woudloper, natuuronderzoeker, ornitholoog en illustrator. Hij heeft dit mooie werk gemaakt van een witte Amerikaanse pelikaan.

Wij bieden dit werk nu aan in 2 formaten (40 x 60 cm en 60 x 90 cm) aan op canvas geprint, opgespannen en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst.

Het canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Je hoeft alleen nog een haakje te verzorgen, we leveren American white pelican ophangklaar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....