€0,00

DLF6150 zilver met koperlijn - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie zilveren houten lijst met een koperlijn kleur voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

5 werkdagen

Productinformatie

Een houten lijst met een zilveren kleur en een koperlijn van het type DLF6150.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 47 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 34 mm
  • Sponningdiepte : 14 mm

Deze lijst heeft een klassieke maar rustige vorm en is afgewerkt met prachtig zilver fineer waardoor de lijst een blikvanger is. Je kunstwerk krijgt hierdoor de aandacht die het verdient. Door het zilver is deze lijst vooral geschikt voor werken met koude kleuren of grijstinten. Heb je een kunstwerk met meer warme kleuren, dan kan ditzelfde profiel in DLF6150 goud uitvoering misschien beter passen bij je werk. Heb je een kunstwerk van groter formaat en wil je echt een statement maken, is misschien onze DLF0325 extra breed zilveren vintage lijst iets voor je? 

Twijfel je of deze lijst goed past bij je kunstwerk? Je bent van harte welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs