€0,00

DLF6150 goud met koperlijn - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie gouden houten lijst met een koperlijn kleur voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten lijst met een gouden kleur en een koperlijn van het type DLF6150.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 47 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 34 mm
  • Sponningdiepte : 14 mm

Deze lijst heeft een subtiel klassieke vorm en is afgewerkt in goud waardoor deze relatief smalle lijst een echte blikvanger is. Je kunstwerk krijgt hierdoor de aandacht die het verdient. Door het goud is deze lijst vooral geschikt voor werken met warme kleuren. Heb je een kunstwerk met meer koude kleuren of grijstinten, dan kan ditzelfde profiel in DLF6150 Zilverlijn of DLF6150 Zwart-Zilver misschien beter passen bij je werk. 

Twijfel je of deze lijst goed past bij je kunstwerk? Je bent van harte welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....