€0,00

DLF6150 zwart zilver - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie zwart houten lijst met zilveren rand voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten lijst in zwart met zilveren rand van het type DLF6150.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 47 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 34 mm
  • Sponningdiepte : 14 mm

Deze lijst heeft een subtiel klassieke vorm en is afgewerkt met mat zwart fineer. De zilveren binnenrand krijgt je kunstwerk net dat beetje extra aandacht. Door het zilver is deze lijst vooral geschikt voor werken met koudere kleuren of grijstinten. Heeft je kunstwerk - of je interieur - meer warme kleuren, dan kan ditzelfde profiel in DLF6150 goud koper uitvoering misschien beter passen bij je werk. 

Twijfel je of deze lijst goed past bij je kunstwerk? Je bent van harte welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....