€0,00

DLF0325 - brede vintage zilveren lijst - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie extra brede vintage zilveren lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een extra brede vintage zilveren lijst van het type DLF0325.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 66 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 41 mm
  • Sponningdiepte : 21 mm

Deze lijst is fraai afgewerkt in de kleur zilver waarbij je de structuur van het hout nog wel kunt zien. De afwerking geeft de lijst een vintage uitstraling. Met een breedte van 66mm is dit een van onze meest robuuste lijsten. Zeker voor wat grotere kunstwerken een prachtig podium.  

Dit profiel leveren we ook in andere kleuren. Zilver werkt meestal het beste bij kunstwerken met wat koudere kleuren. Als je kunstwerk veel warme kleuren heeft, kan DLF0325 gouden lijst van dit profiel een goed alternatief zijn? Mocht je twijfelen welke lijst het beste past bij je kunstwerk, ben je van harte welkom in onze Showroom. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....