€0,00

DLF176 - oud zilver- als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie oud zilveren houten lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten lijst met een oud gouden kleur van het type DLF176.

De zijkant van de lijst is zwart afgewerkt.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 22 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 29 mm
  • Sponningdiepte : 11 mm

De verweerde en glanzende afwerking maakt deze lijst echt bijzonder. Deze lijst loopt mooi hol naar binnen toe en heeft een rustige vorm maar opvallende afwerking in de kleur oud zilver. 

Het zilver gaat vooral goed samen met kunstwerken met grijstinten of wat meer koele kleuren. Voor kunstwerken met een groter formaat hebben we dit profiel ook in een bredere DLF179 Oud Zilver. Heb je een werk met meer warme kleuren, dan kan onze DLF176 Oud Goud een goede keuze zijn.

Twijfel je of de lijst goed bij je kunstwerk past? Je bent van harte welkom in onze showroom om deze profielen te bekijken. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....