€0,00

DLF4148 geborsteld zilver met zwarte rand - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie geborstelde zilveren houten lijst met een zwarte rand voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten lijst met een geborstelde zilveren kleur van het type DLF4148 met een vintage uitstraling door de ruwe zwarte kleur.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 21 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 40 mm
  • Sponningdiepte : 19 mm

In deze lijn hebben we verschillende soorten profielen allemaal in drie kleuren: zwart, bruin en wit en allemaal afgewerkt met subtiele geborsteld zilveren rand en een profiel dat naar binnen toe afloopt. Al deze lijsten hebben een duidelijke houtstructuur. De lichte houtkleur komt door de wassing heen, waardoor de lijstkleur zachter uitkomt.   

Deze zwarte variant neigt naar bruin en vormt een prachtig contrast op lichte wanden. De zilveren binnenrand maakt het podium voor je kunstwerk helemaal af. Een profiel waarbij de zilverrand niet doorloopt tot het midden, is onze Houten lijst dlf158 zwart met geborsteld zilveren rand

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld.
Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....