€0,00

DLF1070 rustiek zwart - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie houten rustieke koloniale zwart voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – 4 werkdagen

Productinformatie

Een houten lijst met een zwarte kleur van het type DLF1070.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 42 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 24 mm
  • Sponningdiepte : 12 mm

Deze lijst loopt mooi hol naar binnen toe, is aan de zijkant licht geschuurd en heeft aan de voorzijde een afwerking die we het beste kunnen omschrijven als rustiek. Door de speciale afwerking en lichte matglans krijgt deze lijst een soort lederlook. Deze variant in de kleur zwart heeft een zweem van bruin/groen waardoor deze lijst rustiek is en minder 'hard' oogt dan andere zwarte lijsten.  

Ditzelfde profiel leveren we ook in drie prachtige bruintinten zoals DLF1070 Rustiek Noten die door de afwerking een speciale verweerde look krijgen. Deze lijsten passen goed bij werken met warme kleuren en bij een inrichting met bijvoorbeeld een houten vloer. 

Onze DLF179 Oud Zwart heeft een vergelijkbaar profiel en is ook de moeite waard om te bekijken. 

Twijfel je of de lijst goed bij je kunstwerk past? Je bent van harte welkom in onze showroom om deze profielen te bekijken. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Antieke stadskaarten

Antieke stadskaarten

Wil je meer weten over onze collectie antieke stadskaarten? De artprints maken we in samenwerking met het Rijksmuseum voor het mooiste eindresultaat....