€0,00

DLF179 - oud zwart - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie oud zwarte houten lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten lijst met een oud zwarte kleur van het type DLF179.
De zijkant van de lijst is zwart afgewerkt.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 42 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 35 mm
  • Sponningdiepte : 13 mm

De verweerde en glanzende afwerking maakt deze lijst echt bijzonder. Deze lijst loopt mooi hol naar binnen toe en heeft een rustige vorm maar opvallende afwerking in de kleur oud zwart, en neigt een beetje naar zwartbruin. 

Voor kunstwerken met een klein formaat, zou een smaller profiel misschien ook een mooie optie zijn: DLF176 Oud Zwart. Een lijst die ook hol naar binnen loopt en ook 42mm breed is, is onze DLF1070 Rustiek Zwart. Deze lijst is meer volzwart.

Twijfel je of de lijst goed bij je kunstwerk past? Je bent van harte welkom in onze showroom om deze profielen te bekijken. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....