€0,00

DLF0326 - vintage zwart - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie vintage zwart lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een vintage zwarte lijst van het type DLF0326.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 50 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 31 mm
  • Sponningdiepte: 13 mm


Deze lijst heeft een matte afwerking in de kleur zwart. De houtstructuur blijft daarin zichtbaar. De binnenrand heeft subtiele ornamenten waardoor deze lijst een robuuste en toch rustig klassieke look heeft. Wil je je werk net even een extra accent geven, hebben we dit profiel ook met een bies van zilver DLF0326 of goud DLF0326.

Twijfel je of deze lijst het beste bij je werk past? Zou je graag andere profielen willen bekijken die mogelijk niet op onze site te vinden zijn? Je bent van harte welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....