€0,00

DLF1070 rustiek noten - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie houten rustieke noten lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten lijst met een rustieke noten kleur van het type DLF1070.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 42 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 24 mm
  • Sponningdiepte : 12 mm

Deze lijst loopt mooi licht hol naar binnen toe en is aan de zijkant licht geschuurd. De voorkant kunnen we het beste omschrijven als rustiek met een lichte glans. Deze variant in de kleur rustiek noten heeft een strepen in de lengte en past uiteraard goed in een landelijk interieur.  

Ditzelfde profiel leveren we ook in twee andere bruintinten zoals DLF1070 Rustiek Koloniaal Bruin en in de kleur zwart. Deze lijsten passen goed bij werken met warme kleuren. Onze DLF179 Oud Lood heeft een vergelijkbare vorm en past bij een kunstwerk met meer grijstinten of koude kleuren.

Twijfel je of de lijst goed bij je kunstwerk past? Je bent van harte welkom in onze showroom om deze profielen te bekijken. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....