€0,00

DLF0326 - vintage koloniaal - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie vintage koloniaal lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een vintage koloniaal lijst van het type DLF0326.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 50 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 31 mm
  • Sponningdiepte: 13 mm

Deze lijst heeft een afwerking in de kleur koloniaal bruin. De binnenrand geeft door de subtiele ornamenten een robuust uiterlijk aan deze lijst. Met de diep warme kleur past deze lijst goed bij  klassiekere werken. Heb je minder donker hout in je interieur, dan kan de crème witte lijst DLF0326 een goed alternatief zijn. Deze heeft eenzelfde vintage uitstraling. Beide lijsten passen heel goed in een landelijk interieur. 

Wanneer je twijfelt over welke lijst het beste bij je werk past, of profielen wil bekijken die niet op onze site te vinden zijn, ben je van harte welkom in onze showroom voor vrijblijvend advies. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....