€0,00

DLF0326 - vintage crème - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie vintage crème lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een vintage crème lijst van het type DLF0326.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 50 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 31 mm
  • Sponningdiepte : 13 mm


Een lijst met een afwerking in de kleur roomwit - crème. De binnenrand geeft door de subtiele ornamenten een robuust uiterlijk aan deze lijst. Vooral kunstwerken met subtiele kleuren komen goed uit in deze lijst. De lijst past perfect in een vintage landelijke stijl.  

Voor een werk met grote afmetingen hebben we deze lijst ook in een nog bredere variant: DLF0325 Creme Vintage Breed Daarmee maak je echt een statement aan de wand. Twijfel je of deze lijst bij je werk past? Kom dan een kijkje nemen bij ons in de showroom en neem je werk mee voor vrijblijvend advies.

 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....