€0,00

Relic bruin met goud - extra diepe lijst voor canvas

Deze klassieke lijst in het goud is een sieraad voor ieder werk. Het is een 1,9 cm breed profiel dat in standaard maten en als maatwerk geleverd kan worden.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Lijsten uit de Relic serie, klassieke lijsten met een extra diepte van 37 mm, geschikt voor het inlijsten van opgespannen canvasdoeken!

Kenmerkend voor onze lijsten uit de Relic serie is dat deze meer diepte hebben. De lijst heeft aan de voorzijde een reliëf. Deze lijsten vallen onder onze Lijsten Specials wat inhoudt dat deze lijsten met de hand worden samengesteld waardoor maatwerk tegen een geringe meerprijs mogelijk is.

Profiel: Relic
Kleur: bruin/goud
Breedte: 19 mm
Hoogte: 45 mm
Levertijd: circa 3 werkdagen

Kies bij deze lijsten tussen enkel het gemonteerde frame óf inclusief glas, een eucalyptusboard achterpaneel met 4-puntsophanging. Het is mogelijk om de lijsten met passe-partouts te bestellen en wij bieden een inlijstservice voor al onze lijsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden! In de prijslijst is onderscheid gemaakt tussen een compleet gemonteerde lijst inclusief glas, achterpaneel en ophangkabel en enkel het gemonteerde frame. Mocht u een afwijkende maat of samenstelling wensen dan vernemen wij het graag!

Inlijsten kunt u overigens ook gewoon zelf, de glasplaat en het achterpaneel zit vast geklemd met montage strips die zich eenvoudig laten openvouwen zodat u de inhoud kunt invoegen.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....