€0,00

Laat je eigen luxe poster afdrukken & inlijsten

Laat nu extra voordelig een foto als luxe satin poster afdrukken op 220 grams (!) posterpapier en plakken op zuurvrij karton. Lever direct je eigen foto aan en wij lijsten deze mooi in de lijst die je bij deze poster besteld. Ook met passe-partout mogelij
Direct bestellen
€12,09 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Maak nu van je fraaie foto's een mooie poster en laat deze direct inlijsten!

Bestel nu extra voordelig een poster bij je wissellijst. Al onze Premium posters worden standaard geprint op zeer luxe 220 (!) grams poster papier met een satin afwerking. Je foto wordt full colour digitaal (of desgewenst zwart wit) in een zeer hoge kwaliteit geprint.

Tevens bevelen wij het plakken van je posters op 0,8 mm dik wit zuurvrij karton zeer aan. Het voordeel hiervan is dat de poster niet kan gaan "bollen" wat bij los in lijsten door temperatuur schommelingen wel het geval kan zijn op den duur. Bij grotere formaten kan het plakken van de poster 1 a 2 werkdagen meer tijd vragen in de levering. Mocht je hier vragen over hebben dan horen we het graag!

Uiteraard kun je ook uitstekend gepersonaliseerde certificaten, diploma's, vluchtplannen en ander drukwerk door ons laten afdrukken en inlijsten. We kunnen tevens zorg dragen voor de verzending van het ingelijste werk.

Aanleverspecificaties

Bestandsformaat
Bestanden dienen te worden aangeleverd in onderstaande bestandsformaten;

  • PDF
  • EPS
  • TIFF
  • JPG/JPEG
  • AI
  • Overige formaten in overleg

Aan leveren van de af te drukken foto:

De af te drukken foto dient in de verhouding te zijn van de gewenste afdruk. Bijvoorbeeld 2:3 voor een afdruk in 40 x 60 cm of 60 x 90 cm.

Het foto bestand kun je het gemakkelijkst aan ons mailen wanneer deze kleiner is dan 10 MB. Bij een groter formaat graag toesturen per www.wetransfer.com en richten aan ons email adres [email protected] met vermelding van je naam en bestelnummer.

De Lijsten Fabriek legt bij twijfel altijd digitaal het te verwachten resultaat aan je voor ter controle. Voor een korte doorlooptijd is dan een snelle reactie wenselijk.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....