€0,00

Relic brons - extra diepe lijst voor canvas

Deze klassieke lijst in het brons is een sieraad voor ieder werk. Het is een 1,9 cm breed profiel dat in standaard maten en als maatwerk geleverd kan worden.
Direct bestellen
€118,99 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – maandag gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Lijsten uit de Relic serie, klassieke lijsten met een extra diepte van 37 mm, geschikt voor het inlijsten van opgespannen canvasdoeken!

Kenmerkend voor onze lijsten uit de Relic serie is dat deze meer diepte hebben. De lijst heeft aan de voorzijde een reliëf. Deze lijsten vallen onder onze Lijsten Specials wat inhoudt dat deze lijsten met de hand worden samengesteld waardoor maatwerk tegen een geringe meerprijs mogelijk is.

Profiel: Relic
Kleur: brons
Breedte: 19 mm
Hoogte: 45 mm
Levertijd: circa 3 werkdagen

Kies bij deze lijsten tussen enkel het gemonteerde frame óf inclusief glas, een MDF achter paneel en ophangkabel. Het is mogelijk om de lijsten met passe-partouts te bestellen en wij bieden een inlijstservice voor al onze lijsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden! In de prijslijst is onderscheid gemaakt tussen een compleet gemonteerde lijst inclusief glas, achterpaneel en ophangkabel en enkel het gemonteerde frame. Mocht u een afwijkende maat of samenstelling wensen dan vernemen wij het graag!

Inlijsten kunt u overigens ook gewoon zelf, de glasplaat en het achterpaneel zit vast geklemd met montage strips die zich eenvoudig laten openvouwen zodat u de inhoud kunt invoegen.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Boek zwevend inlijsten

Boek zwevend inlijsten

Een boek inlijsten lijkt wellicht wat vreemd maar als je dit boek zelf hebt geschreven is het meer voor de hand liggend dat je hier met trots op terugkijkt. ...