€0,00
Aanbieding

Portret Frida Kahlo - op canvas geprint en ingelijst in een baklijst

Van dit portret van Frida Kahlo hebben wij een prachtige inlijsting gemaakt. Geprint op canvas en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst een kleurrijke versiering van ieder interieur!
Direct bestellen
€92,40 €69,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Portret Frida Kahlo (1907 - 1954) - op canvas geprint en ingelijst in een baklijst

Frida Kahlo werd als derde dochter van een Duitse immigrant op 6 juli 1907 geboren in Coyoacán, een volkswijk in Mexico-stad. Niemand kon toen bevroeden dat zij ooit één van de bekendste en meest getalenteerde kunstenaressen van haar tijd zou worden.

Wij bieden haar krachtige en kleurrijke portret nu in 2 formaten (40 x 60 cm en 60 x 90 cm) aan op canvas geprint, opgespannen en ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst.

Het canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Je hoeft alleen nog een haakje te verzorgen, we leveren dit levendige portret ophangklaar!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Boek zwevend inlijsten

Boek zwevend inlijsten

Een boek inlijsten lijkt wellicht wat vreemd maar als je dit boek zelf hebt geschreven is het meer voor de hand liggend dat je hier met trots op terugkijkt. ...